VIRAL

O πρώην τής είπε "σ'αγαπώ" και η αντίδραση της Khloe Kardashian έγινε viral

Πριν από σχεδόν 1 χρόνο, η Khloe Kardashian αναγκάστηκε να βάλει τέλος στο δεσμό της με τον μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ Tristan Thompson, αφού είχε βαρεθεί τις απιστίες του!

Θυμίζουμε πως ο παίκτης των Cleveland Cavaliers, όχι μόνο είχε αποκαλυφθεί πως είχε απατήσει την Khloe όταν αυτή ήταν ακόμη έγκυος με την κόρη τους True (η οποία είναι μόλις 1 έτους), αλλά αφότου η Khloe του συγχώρησε αυτές τις απιστίες για χάρη του παιδιού τους, αποκαλύφθηκε πως ο άτακτος Tristan είχε κάνει σεξ και με την Jordyn Woods, τη κολλητή φίλη της Kylie Jenner (δηλαδή της μικρής αδελφής της Khloe) που μπαινόβγαινε στο σπίτι των Kardashians.


'Εκτοτε η Khloe είπε οριστικό αντίο στον Tristan και εδώ και μήνες δεν ζουν όλοι μαζί.


Όμως ο Tristan προσπαθεί να ξανακερδίσει την αγάπη της Khloe και προφανώς ελπίζει πως η μητέρα του παιδιού του θα τον συγχωρέσει και πάλι.


Έτσι στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι των Kardashians την ώρα που η Khloe μιλά μέσω κινητού με τον Tristan για να πει ο μπασκετμπολίστας καληνύχτα στην κόρη του, ξαφνικά ακούστηκε ο Tristan να λέει στην Khloe "σ' αγαπώ" και η αντίδραση της Khloe ήταν τόσο... κοφτή που έγινε viral.


H Khloe απλά ακούγεται να λέει "ευχαριστώ... γεια"!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloe Kardashian Fanpage (@khloekvideo) on Dec 1, 2019 at 7:33pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!