VIRAL

H Sharon Stone έκανε ξανά το θρυλικό "σταυροπόδι" από το Βασικό Ένστικτο [βίντεο]

Έχουν περάσει 27 χρόνια από όταν η Sharon Stone αναδείχτηκε σε χολιγουντιανή σταρ πρώτου μεγέθους και σε παγκόσμιο sex symbol χάρη σε μια σκηνή που γύρισε στην ταινία Βασικό Ένστικτο. Και τώρα η Sharon Stone βραβεύτηκε από το περιοδικό GQ και φρόντισε να επαναλάβει επί σκηνής το σταυροπόδι που την έκανε διάσημη.

Η 61χρονη σήμερα Sharon Stone ανέβηκε στη σκηνή των ετήσιων βραβείων της γερμανικής έκδοσης του ανδρικού περιοδικού GQ για να παραλάβει το βραβείο της γυναίκας της χρονιάς για το 2019 και έλαμπε με το υπέροχο μαύρο μίνι φόρεμά της με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

«Πριν κάποια χρόνια, στεκόμουν σε στούντιο και ο σκηνοθέτης μου είπε: ‘’Μπορείς να μου δώσεις τα εσώρουχά σου επειδή φαίνονται στη σκηνή και δεν πρέπει να φοράς εσώρουχα, αλλά δεν θα φανεί τίποτα‘’. ‘’Εντάξει‘’, του απάντησα. Δεν ήξερα ότι εκείνη η στιγμή θα μου άλλαζε τη ζωή», δήλωσε η Sharon Stone και έκανε το σταυροπόδι που την έκανε διάσημη, ενώ πρόσθεσε πως για όλους τους ανθρώπους μπορεί να υπάρξει μια στιγμή που να αλλάξει οριστικά τη ζωή τους.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Nov 8, 2019 at 9:02am PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Nov 7, 2019 at 7:28pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!