VIRAL

Τελικά η Kim Kardashian είναι φαν του... μεγαλύτερου εχθρού της; [βίντεο]

Χιλιάδες πρόσεξαν κάτι σε ένα βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στα social media η Kim Kardashian και τώρα κάποιοι θεωρούν πως αυτό αποτελεί απόδειξη πως η Kim άλλα λέει δημοσίως για ένα πρόσωπο και άλλα ισχύουν στην πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα πολλοί σχολιάζουν πως τελικά η Kim Kardashian αποδεικνύεται πως είναι φαν μιας γυναίκας με την οποία εδώ και καιρό έχει τεράστια κόντρα και πολλοί πιστεύουν πως είναι η χειρότερη εχθρός της. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η Taylor Swift!


Θυμίζουμε πως η Taylor και ο σύζυγος της Kim, ο ράπερ Kanye West είχαν αρχίσει να τσακώνονται με την Taylor να τον απειλεί με μηνύσεις επειδή θεωρούσε πως την κορόιδευε και τη χλεύαζε με ένα βίντεοκλίπ.


Τότε η Kim μπήκε στη μέση και είχε δημοσιοποιήσει όλα όσα είχε πει η Taylor στον Kanye σε ένα τηλεφώνημα (που φυσικά η Taylor αγνοούσε πως ηχογραφούνταν) και στην ουσία η Kim ξεμπρόστιασε την Taylor αφού στο τηλεφώνημα η Swift ζητούσε από το διάσημο ζευγάρι να... τσακωθούν στα ψέματα για δημοσιότητα!


Έκτοτε η Taylor αποκάλεσε "φίδι" την Kim και είναι πλέον "εχθροί".


Ωστόσο τώρα οι φαν της Taylor Swift πανηγυρίζουν αφού σε ένα βίντεο που ανέβασε η Kim από τα παρασκήνια μιας φωτογράφησης ακούγεται να παίζει το τραγούδι "Lover" της Taylor Swift και σχολιάζουν πως τελικά ακόμα και η Kim είναι (στα κρυφά) φαν της Taylor!


 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!