VIRAL

H Aniston μας έδειξε την... μαύρη αλήθεια πίσω από κάθε "glam" πόζα [εικόνες]

Για μια ακόμη φορά, μια ανάρτηση της Aniston στον μόλις λίγων ημερών λογαριασμό της στο Instagram έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια likes και σχόλια, αφού η χολιγουντιανή σταρ με αφοπλιστική ειλικρίνεια μας έδειξε πως πίσω από κάθε glam... πόζα της δεν υπάρχει τίποτα το "λαμπερό"!

Συγκεκριμένα η 50χρονη σταρ ανέβασε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια της φωτογράφησης που έκανε για το περιοδικό Vanity Fair.


Και μπορεί εμείς να είδαμε μια όμορφη Jen, με ένα υπέροχο πρόσωπο, κεφάτη και όλο νάζι, αλλά όπως θα δείτε μόνο... glam δεν ήταν η σταρ την ώρα της φωτογράφησης.


Η Jennifer φορά μόνο το πουλόβερ, κάλτσες και σαγιονάρες (!) είναι εμφανέστατα... εκνευρισμένη ενώ την "φτιάχνουν" στυλίστες και κομμωτές και η όλη εικόνα όχι μόνο δεν δείχνει glam αλλά είναι απολύτως μίζερη!


Και στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία η σταρ γράφει με ειρωνεία: "είμαι απλά ένα κορίτσι που στέκεται..." και συνεχίζει με το να απαριθμεί πως γύρω της έχει στυλίστες, φωτογράφους, ένα ολόκληρο συνεργείο με φωτιστές, μηχάνημα που κάνει αέρα, κομπιούτερ... και στην ουσία ειρωνεύεται όσους βλέπουν τις πόζες της και νομίζουν πως έτσι ξυπνά η σταρ κάθε πρωί!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Oct 21, 2019 at 10:40am PDT


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!