VIRAL

Με ένα σχόλιο η Miley Cyrus κατάφερε να εξοργίσει τους ομοφυλόφιλους

Η pop star Miley Cyrus, κατάφερε να προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις από μέλη της LGBT κοινότητας με αυτά που είπε live στο Instagram.

H 26χρονη διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, το περασμένο καλοκαίρι έβαλε τέλος στο γάμο της με τον χολιγουντιανό σταρ Liam Hemsworth, με τον οποίο είχε παντρευτεί στις αρχές της χρονιάς, αλλά ο δεσμός τους είχε διαρκέσει σχεδόν 10 χρόνια.
Αρχικά η Miley φάνηκε να έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά της φίλης της Kaitlynn Carter, και διατυμπάνισε πως επιτέλους είναι ειλικρινής με τον εαυτό της και τη σεξουαλικότητά της (μάλιστα τη στήριξε και η Madonna στα όσα είπε) αλλά αυτός ο δεσμός τελείωσε γρήγορα.


Πλέον η Miley είναι ζευγάρι με τον  22χρονο Αυστραλό τραγουδιστή Cody Simpson και οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι.


Μάλιστα μέσω Instagram έκαναν ένα Q&A με τους φαν τους και η Miley κάποια στιγμή όταν ρωτήθηκε για τη σεξουαλικότητά της απάντησε "Δεν χρειάζεται να είσαι γκέι. Υπάρχουν καλοί τύποι εκεί έξω που έχουν πέη αρκεί να τους βρεις. Πρέπει να βρεις κάποιον με πέος που να μην είναι για τον... %$%τσο καταλάβατε τι εννοώ" είπε η Miley και δεν σταμάτησε εκεί "Υπάρχουν καλά παιδιά εκεί έξω που απλά τυγχάνει να έχουν πέη. Εγώ μόνο έναν γνώρισα και είναι μαζί μου σε αυτό το live" είπε αναφερόμενη στον σύντροφό της.


Αμέσως πολλοί θεώρησαν πως η Miley έβρισε άσχημα τον πρώην σύζυγό της, αλλά αυτοί που πραγματικά έγιναν έξαλλοι ήταν τα μέλη της LGBT κοινότητας, που πλέον κράζουν άσχημα την Miley στα social media για όσα είπε.


Και τι ήταν αυτό που τους έκανε έξαλλους; Το γεγονός πως η Miley ουσιαστικά λέει πως το να είναι κανείς gay είναι ζήτημα επιλογής και πως οι λεσβίες προτιμούν τις γυναίκες μόνο και μόνο επειδή δεν βρίσκουν έναν καλό άντρα! 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!