VIRAL

Η Σοφία Μουτίδου έριξε άγριο "κράξιμο" στο GNTM [βίντεο]

To GNTM είναι ένα τηλεοπτικό σόου που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια. Και αυτά που είδε η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου σε ένα πρόσφατο επεισόδιο, την έκαναν έξαλλη.

Η γνωστή για το χιούμορ της, ηθοποιός, μάλλον δεν βρήκε καθόλου αστεία τη δοκιμασία που χρειάστηκε να κάνουν οι διαγωνιζόμενες του GNTM, οι οποίες κλήθηκαν να περπατήσουν κάθετα σε ένα τοίχο, ενώ κρέμονταν με σκοινιά από ύψος 30 μέτρων.


Και έτσι η Σοφία Μουτίδου, αποφάσισε να ανεβάσει στο Facebook ένα βίντεο με τον τίτλο "Εγκληματικό και Απαράδεκτο το GNTM...Ουστ" στο οποίο ακούγεται να λέει: "Δεν το πιστεύω το επεισόδιο αυτό! Δεν έχει πλάκα όταν ο άλλος φοβάται. Δηλαδή να είναι κριτήριο όποιος θέλει να γίνει μοντέλο να περπατήσει ανάποδα από μια ταράτσα. Που βοηθάει αυτό στην πασαρέλα δεν κατάλαβα. Ό,τι μαλ… έρχεται στην γκλάβα καθενός, έρχεται και την κάνει εδώ και τα κοριτσάκια το δέχτηκαν. Συγχαρητήρια βαθιά στην Πόπη και στην Κατερίνα που είπαν όχι στο παράλογο. Μοντέλα να γίνουν, αλλά γιατί να είναι υποψήφιες μελλοθάνατες για 3 λεπτά. Και μην αρχίσετε τα σκοινιά είναι ασφαλή. Υπάρχει κόσμος που έχει υψοφοβία και κόσμος που φοβάται να περπατήσει σε πεζούλι. Σοκ".


Και αν κρίνουμε από τις εκατοντάδες κοινοποιήσεις και τα δεκάδες χιλιάδες likes που συγκέντρωσε αυτό το viral βίντεο, μάλλον πολλοί είναι αυτοί που συμφωνούν με τη Σοφία.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!