VIRAL

Κάποιοι θύμωσαν με τις ευχές του πρίγκιπα William για τα γενέθλια του αδελφού του

Χθες, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ο πρίγκιπας Harry, γιόρτασε τα 35α γενέθλιά του και δέχτηκε αναρίθμητες ευχές. Αυτές όμως που προκάλεσαν τα περισσότερα σχόλια ήταν οι ευχές του πρίγκιπα William και η ανάρτηση που έκανε η σύζυγός του Meghan Markle, η οποία μας έδειξε, μεταξύ άλλων, και μια άγνωστη φωτογραφία του γιου της Archie.

Στο επίσημο account στο Instagram του Harry και της Meghan, είδαμε να ανεβαίνει χθες ένα κολάζ από φωτογραφίες του Harry, από όταν ήταν παιδί και τον είχε αγκαλιά η μητέρα του, η αείμνηστη Diana, μέχρι τα χρόνια του στο στρατό κ.λπ.


Και όλοι πρόσεξαν πως μέσα στο κολάζ υπήρχε και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Harry και της Meghan με το μωρό τους, τον μικρό Archie, που κανείς δεν την είχε ξαναδεί.


Ωστόσο αυτό που προκάλεσε πολλά σχόλια, ήταν το μήνυμα που έστειλε για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον Harry, ο αδελφός του πρίγκιπας William.


Στα επίσημα προφίλ στα social media των William και Kate (@ kensingtonroyal), ανέβηκε μια φωτογραφία με τα δυο διάσημα αδέλφια να χαμογελούν ενώ φορούν τις επίσημες στολές τους.


Τη φωτογραφία συνόδευε το μήνυμα "Ευχόμαστε χρόνια πολλά σήμερα στο Δούκα του Σάσεξ"

 

Και πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να κατηγορούν τον πρίγκιπα William πως έστειλε ένα πολύ "ψυχρό" και τυπικό μήνυμα για τα γενέθλια του αδελφού του, χιλιάδες του θύμιζαν πως είναι ο μονάκριβος μικρός αδελφός του και φυσικά φούντωσαν και πάλι οι φήμες πως τα δύο διάσημα ζευγάρια του βρετανικού παλατιού Kate - William και Meghan και Harry είναι σε... κόντρα!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!