VIRAL

Έγραψε στο γρασίδι ένα... μήνυμα για τον Trump και έγινε χαμός στο twitter

O Donald Trump και η σύζυγός του Melania, πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά προφανώς αρκετοί δεν είναι ευχαριστημένοι από την άφιξη του Αμερικανού προέδρου στη χώρα και διαφωνούν με τις πολιτικές του και ένας νεαρός φοιτητής φρόντισε να το εκφράσει με το να κουρέψει το γρασίδι!

Ο φοιτητής λέγεται Ollie Nancarrow και ανέβασε στο twitter μια σειρά από φωτογραφίες που έδειχναν πως είχε γράψει στο γρασίδι ένα μήνυμα που ο Αμερικανός πρόεδρος θα μπορούσε να το δει από το αεροπλάνο καθώς θα έφτανε στη χώρα και σε αυτό του έλεγε πως "η κλιματική αλλαγή είναι αληθινή" και συνόδευε το μήνυμά του με ένα τεράστιο πέος!


Αμέσως έγινε χαμός στο twitter και φυσικά άρχισαν τα χλευαστικά σχόλια και για το πέος, με πολλούς να λένε πως ίσως στην περίπτωση του Trump θα έπρεπε να είναι... μικρότερο!

Η αστυνομία ζήτησε από το νεαρό να "αφαιρέσει" το μήνυμα από το γρασίδι,. Ο 18χρονος, που είναι μέλος οικολογικής οργάνωσης, έδωσε συνεντεύξεις όπου εξηγεί γιατί έκανε ό,τι έκανε και την επόμενη εβδομάδα έχει... ραντεβού με τις αστυνομικές Αρχές, που "εξετάζουν" την υπόθεση. Οι δε αστυνομικοί τον συμβούλευσαν να έχει μαζί του και δικηγόρο όταν θα παρουσιαστεί στην Αστυνομία.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!