VIRAL

Σάλο έχει προκαλέσει το ρατσιστικό tweet DJ του BBC Radio για το μωρό της Meghan

O Danny Baker, ένας γνωστός DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός του BBC Radio 5, απολύθηκε και πλέον διεξάγεται σχετική αστυνομική έρευνα, καθώς κατηγορείται πως έκανε μια απίστευτα ρατσιστική ανάρτηση στο twitter για τη γέννηση του παιδιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Στις 8 Μαΐου δύο μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ο 61χρονος Danny Baker ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία που έδειχνε έναν άντρα και μια γυναίκα να κρατούν έναν πίθηκο και η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε: "Το βασιλικό μωρό φεύγει από το νοσοκομείο".


Το συγκεκριμένο tweet θεωρήθηκε από πολλούς απίστευτα ρατσιστικό και ο Danny έσπευσε να το διαγράψει, αλλά ήδη είχε γίνει σχετική καταγγελία στις Αρχές που πλέον ερευνούν την υπόθεση, ενώ το BBC ανακοίνωσε την απόλυσή του DJ και παραγωγού.


Ο ίδιος ο Danny Baker μετά την απόλυσή του μίλησε στη Daily Mail και είπε πως δεν γνώριζε πως η Meghan Markle είχε γεννήσει το μωρό και πως η ανάρτησή του ήταν χαζή και μια ανόητη πλάκα, ενώ ισχυρίζεται πως δεν είναι ρατσιστής.

Δείτε την ανάρτηση που προκάλεσε σάλο


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!