VIRAL

To νέο βίντεο του Σάκη Τανιμανίδη είναι για γέλια και για... κλάματα

 Ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης, αυτές τις μέρες βρέθηκε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ και ο διάλογος που είχε με έναν οδηγό της εταιρείας Uber (που προσφέρει υπηρεσίες ταξί) είναι απίστευτος, αστείος, αλλά και τραγικός!

Ο Σάκης στο βίντεο συνομιλεί με τον οδηγό που προσπαθεί να μαντέψει από ποια χώρα κατάγεται ο Σάκης Τανιμανίδης.


Ο Σάκης τον βοηθά με το να του λέει διάφορα πράγματα, αλλά ο οδηγός πετάει κάθε φορά... μαργαριτάρια!


Έτσι ακούμε τον Σάκη να λέει πως η χώρα του βρίσκεται κοντά στην Ιταλία και ο οδηγός απαντά "Σικελία", του λέει πως είναι η χώρα από την οποία κατάγεται ο Μέγας Αλέξανδρος και εισπράττει την απάντηση "Γαλλία", η χώρα που έχει τυρί φέτα και ακούει την απάντηση "Λίβανος" ακόμα και για τον Γιάννη Αντετοκούμπο του μιλά ο Σάκης, αλλά ο οδηγός δεν βρίσκει τη σωστή απάντηση.


Τελικά ο οδηγός μαντεύει το "Ελλάδα" μόνο όταν ο Σάκης του λέει πως η χώρα του είχε οικονομική κρίση τα τελευταία χρόνια!

 

Ο Σάκης έγραψε στο Instagram όπου ανέβασε το βίντεο: "Μπορείτε να γελάσετε με την καρδιά σας με τις απαντήσεις του φίλου οδηγού Uber, ο οποίος προσπαθεί να μαντέψει απο ποια χώρα κατάγομαι!  Και στη συνέχεια να βάλετε τα κλάματα μολις συνειδητοποιήσετε την ωμη πραγματικότητα πως πλέον είμαστε γνωστοί στο εξωτερικό κυρίως λόγω του οικονομικού μας ξεπεσμού! (υπάρχει βέβαια πάντα και η πιθανότητα απλά να πέσαμε στην "περίπτωση"!)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Apr 16, 2019 at 8:31am PDT

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!