VIRAL

Οι φαν της Sansa Stark φρίκαραν με μια φωτογραφία της Sophie Turner [εικόνα]

Χαμό από σχόλια έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media η διάσημη ηθοποιός Sophie Turner, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Sansa Stark στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones.

Λίγες ώρες πριν την τηλεοπτική πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου της 8ης σεζόν του GoT, η Turner δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία μοιάζει να είναι... νεκρή.


Η ίδια έγραψε πως απλά κοιμάται στα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν, αλλά οι φαν της έχουν φρικάρει και θεωρούν πως αυτή η φωτογραφία αποτελεί μεγάλο... spoiler και πως η σταρ έμμεσα αποκάλυψε πως η Sansa Stark θα πεθάνει στο φινάλε του Game of Thrones.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In honour of the final season of Thrones premiering tonight .... Here’s a picture of me asleep on set.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on Apr 14, 2019 at 11:49am PDT


Πάντως η ίδια η Turner, σόκαρε τους φαν της και όταν αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε πολλές φορές σκεφτεί να αυτοκτονήσει και πως μετά τα 17 της χρόνια έδινε μάχη με την κατάθλιψη. 


Συγκεκριμένα η 23χρονη σήμερα σταρ, μιλώντας στην εκπομπή του Dr. Phil, παραδέχτηκε πως 4 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο Game of Thrones (ήταν 13 ετών όταν ξεκίνησε η σειρά) άρχισε να έχει μεγάλες ανασφάλειες κυρίως γιατί διάβαζε πολλά πικρόχολα σχόλια πως έχει πολλά κιλά, πως είναι κακή ηθοποιός κ.λπ.

 

Η ίδια εξομολογήθηκε πως χρειάστηκε να αναζητήσει ψυχιατρική βοήθεια και πως πλέον νιώθει μια χαρά. Μάλιστα σύντομα σκοπεύει να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του διάσημου τραγουδιστή Joe Jonas (των Jonas Brothers).

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!