VIRAL

Πολλοί βρίζουν τον Justin Bieber για την "πρωταπριλιάτικη φάρσα"που έκανε

Χθες ήταν Πρωταπριλιά και ο Justin Bieber, θέλησε να κάνει το δικό του "αστείο" στους εκατομμύρια followers του στα social media, αλλά τελικά κατάφερε να προκαλέσει την οργή πολλών, όταν αποκαλύφθηκε η φάρσα του.

Ο διάσημος τραγουδιστής θεώρησε "αστείο" το να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία με το υπερηχογράφημα ενός μωρού και αμέσως έγινε χαμός, καθώς πολλοί πίστεψαν πως ο διάσημος τραγουδιστής και η σύζυγός του και διάσημο μοντέλο Hailey Baldwin περιμένουν το πρώτο τους παιδί.


Ωστόσο η ίδια η Hailey σχεδόν αμέσως έκανε φανερό πως πρόκειται για φάρσα, αφού σχολίασε πως η ίδια γέλασε πολύ με την ανάρτηση του συζύγου της και τότε όλοι κατάλαβαν πως δεν είναι έγκυος, αλλά ακολούθησε ένας ορυμαγδός από οργισμένα σχόλια.


Ο Justin έσπευσε να διαγράψει τη φωτογραφία, αλλά το κακό είχε γίνει.


Πολλοί από τους φαν του είχαν κρατήσει την εικόνα της αρχικής ανάρτησης του Bieber και άρχισαν να τον βρίζουν λέγοντας πως δεν είναι αστείο το να λες πως περιμένεις παιδί και πως η "φάρσα" του Justin ήταν εντελώς απαράδεκτη, και μαρτυρά πως ο τραγουδιστής δείχνει αναισθησία απέναντι στο θέμα της μητρότητας αλλά και στα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια ζευγάρια ανά τον κόσμο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!