VIRAL

Αυτή η νέα σέξι selfie της Khoe Kardashian προκαλεί χαμό από σχόλια [εικόνα]

Οι δεκάδες εκατομμύρια followers της Khloe Kardashian, βομβαρδίζουν τις τελευταίες ώρες την 34χρονη σταρ με αρνητικά σχόλια, εξαιτίας αυτής της νέας σέξι selfie, που ανέβασε στο Instagram.

Στη νέα selfie, βλέπουμε την Khloe να ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη φορώντας μόνο ένα σουτιέν και jean παντελόνι που το έχει ελαφρώς ξεκούμπωτο για να φαίνεται η κοιλιά της.


Η συγκεκριμένη selfie, αποτελεί διαφήμιση, αφού η Khloe διαφημίζει ένα διαιτητικό προϊόν, το οποίο υπόσχεται "επίπεδη" κοιλιά και η Khloe σχολιάζει πως η ίδια το δοκίμασε εδώ και δύο εβδομάδες και έχει εντυπωσιαστεί από τα αποτελέσματα.


Να σημειωθεί πως η Khloe πριν από 11 μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά και απέκτησε την κόρη της True (ενώ πρόσφατα χώρισε με τον σύντροφό της Tristan Thompson) και πολλοί έχουν εντυπωσιαστεί από το πόσο γρήγορα έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης.


Και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί έγιναν έξαλλοι με την Khloe που διαφημίζει, ένα "μαγικό" προϊόν που δήθεν αδυνατίζει, ενώ η ίδια έχει εξομολογηθεί πως έχει personal trainer και κάνει σκληρή γυμναστική,  και πως εδώ και χρόνια κάνει σκληρή δίαιτα για να διατηρήσει τα κιλά της.


Και έτσι το Instagram της Khloe έχει γεμίσει με μηνύματα, κυρίως από γυναίκες, που βρίζουν την Khloe επειδή περνάει λάθος μήνυμα στα νεαρά κορίτσια και πως παρουσιάζει μια εντελώς μη ρεαλιστική εικόνα για το πως είναι το κορμί μιας γυναίκας μετά τη γέννα.


Πάντως η Khloe μάλλον αδιαφορεί για αυτά τα σχόλια αφού θα... παρηγορηθεί από το τεράστιο χρηματικό ποσό, που πιθανά πήρε από την εταιρεία Flat Tummy για να κάνει αυτή την ανάρτηση. Θυμίζουμε πως η αδελφή της Kim, έχει αποδειχτεί πως πληρώνεται μέχρι και 500.000 δολάρια για κάθε διαφημιστική ανάρτηση στα social media και η αμοιβή της Khloe σίγουρα δεν απέχει και πολύ από αυτό το ποσό!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 20, 2019 at 4:00pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!