VIRAL

Έξαλλη έγινε η Emily με όσους σχολίασαν τα... οπίσθια της κολλητής της [εικόνα]

Είναι γνωστό πως το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός Emily Ratajkowski, δεν διστάζει να δείχνει ακόμα και εντελώς γυμνό το κορμί της και συχνά χαρίζει σέξι πόζες της στους εκατομμύρια followers της.

Άλλωστε η Ρωσίδα καλλονή, όχι μόνο δεν κομπλάρει να δείχνει το σώμα της, αλλά αντίθετα το χρησιμοποιεί για να προωθήσει τα μαγιό και τα εσώρουχα, που η ίδια έχει λανσάρει καθώς έχει αποκτήσει το δικό της fashion brand Inamorata, το οποίο γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία.


Έτσι συχνά στο Instagram της Emily βλέπουμε πόζες σαν και αυτές...


Όμως πρόσφατα η Emily αποφάσισε να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία η ίδια και η κολλητή φίλη της φορούν μαγιό Inaomrata και είναι μπρούμυτα ξαπλωμένες σε μια αμμουδερή πλαζ με τα οπίσθια τους να είναι σε πρώτο πλάνο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Mar 11, 2019 at 11:44am PDT


Φυσικά όλοι αναγνώρισαν αμέσως τα οπίσθια της Emily, αλλά σύντομα άρχισαν να εμφανίζονται πικρόχολα σχόλια από trolls και body shamers, που "έκραζαν" το πιο πλαδαρό σώμα και τα παραπανίσια κιλά της φίλης της Emily.


Και σε αυτά τα σχόλια προστέθηκαν και χιλιάδες άλλα σχόλια (κυρίως από γυναίκες), που κατηγορούσαν την Emily, πως επίτηδες πόζαρε πλάι στη φίλη της για να δείχνει η ίδια πιο όμορφη και πως δεν είναι καθόλου ευγενικό αυτό που έκανε στην κολλητή της!


Φυσικά υπήρξαν και κάποια πιο... λογικά σχόλια, που όμως ήταν "σταγόνα στον ωκεανό". Έτσι η ίδια η Emily, άστραψε και βρόντηξε και αποστόμωσε τους body shamers απαντώντας σε ένα "λογικό σχόλιο" και λέγοντας πως και η ίδια και η φίλη της δεν βρίσκουν τίποτα το κακό σε αυτή την πόζα και πως και τα δυο σώματα στη φωτογραφία είναι όμορφα και πως και η ίδια είναι περήφανη που η φίλη της φόρεσε ένα μαγιό της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!