VIRAL

Μια σταρ του Game of Thrones μας έδειξε ένα κολπάκι για να τρως ανανά [βίντεο]

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε η τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, είναι τόσο μεγάλη, που οτιδήποτε κάνουν οι πρωταγωνιστές του GoT αμέσως γίνεται viral, ακόμα και αν αυτό είναι ένα life hack κολπάκι για να φας... ανανά!

Και αυτό ακριβώς συνέβη, όταν η διάσημη ηθοποιός Lena Headey, που υποδύεται την σκληροτράχηλη και αδίστακτη Cercei Lanister στη δημοφιλή σειρά, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της, ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει πως τρώει τον ανανά.


Συγκεκριμένα η Lena δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει ακριβώς πως καθαρίζει τον ανανά και το κολπάκι της δείχνει να είναι απίστευτα απλό και θα μπορούσε να το κάνει εύκολα ο οποιοσδήποτε, αφού στην ουσία η Lena δείχνει πως δεν παιδεύεται με μαχαίρια και ειδικές κοπές, αλλά απλά κόβει το πράσινο μέρος του ανανά και μετά με τα χέρια αφαιρεί ένα - ένα τα κομματάκια από το κεντρικό κουκούτσι και τα τρώει. Τόσο απλά!


Και αυτό το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral στα social media και το λάτρεψαν ακόμα και αυτοί που δεν έχουν ποτέ καθαρίσει (ούτε φάει) ανανά στη ζωή τους!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Headey (@iamlenaheadey) on Mar 10, 2019 at 4:37am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!