MARKET NEWS

Nέα λανσαρίσματα αποκλειστικά στα καταστήματα Beauty Line από τις Juvena, Declare και Marlies Moller

Τα Beauty Line παρουσίασαν στις 31 Ιανουαρίου, τα νέα λανσαρίσματα των μαρκών Juvena, Declare και Marlies Moller που ανήκουν στην  Ελβετική εταιρεία Troll Cosmetics και θα διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Beauty Line, από τον Μάρτιο του 2019. 

 Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα στο κατάστημα Beauty Line Σταυρού στη Λευκωσία, παρουσία γνωστών δημοσιογράφων και beauty editors, η Elke Praemassing, International Trainer της Τroll, η οποία παρευρέθηκε στην Κύπρο ειδικά για την εκδήλωση, εξήγησε τη φιλοσοφία των brands, η οποία βασίζεται σε αποκλειστικές πατέντες με θεαματικά αποτελέσματα στη περιποίηση της επιδερμίδας και στη φροντίδα των μαλλιών.  Επίσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρώτοι τα καινούργια λανσαρίσματα και τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Νέα Λανσαρίσματα

DECLARE

Declare Probiotic Skin Solution

Η καινούργια σειρά δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει νέα λειτουργικότητα οικοσυστήματος στο δέρμα, ειδικότερα για τις ευαίσθητες επιδερμίδες καταπολεμώντας τους μικροοργανισμούς που βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματος. Τα αποτελέσματα μετά τη χρήση της σειράς είναι η ορατή μείωση της ερυθρότητας στο δέρμα, της ξηρότητας ενώ το δέρμα αποκτά το φυσικό του χρώμα χάρη στην ανάκτηση της δύναμης και της ισορροπίας του.

H σειρά διαθέτει:

Gentle Cleansing Emulsion: Απαλό προϊόν καθαρισμού σε γαλακτώδη μορφή
Firming Anti-Wrinkle Concentrate: Συμπυκνωμένος ορός με υαλουρονικό οξύ που γεμίζει γραμμές και ρυτίδες κάνοντας τις σχεδόν αόρατες.
Multi Regeneration Cream: Κρέμα ημέρας και νύχτας με Υαλουρονικό οξύ και έλαιο Αβοκάντο που καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης

JUVENA

Fascianista

H JUVENA λανσάρει καινούργια πρωτοποριακά προϊόντα που με 3 απλά βήματα μας φέρνουν πιο κοντά στην ομορφιά του σώματος - γνωρίζοντας μας τη νέα διάσταση των ιστών fascia. Fascia είναι οι ιστοί που περιβάλλουν και συγκροτούν το δέρμα μας. Είναι σαν συνδετικοί κρίκοι από κολλαγόνο, θρεπτικά συστατικά και νερό. Η σειρά βελτιώνει τη λειτουργία τους ώστε να διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας και να κρατούν σφριγηλό το δέρμα.

H σειρά διαθέτει:

Fascianista Skin Nova Body Serum:  Συμπυκνωμένος ορός σώματος που διεισδύει βαθιά στο δέρμα και βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας και την λειτουργία των fascia προσφέροντας σύσφιξη.
Fascianista 3d Massage Roller: Eργαλείο μασάζ-ρόλερ που γυμνάζει τα fascia στο σώμα μας μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα του ορού. 
Fascianista Skin Nova Body Cream: Kρέμα σώματος που συμπληρώνει την περιποίηση μετά τον ορό και προσφέρει απαλότητα και σύσφιξη ενώ το απαλό της άρωμα χαρίζει ένα αίσθημα ευεξίας.

 

MARLIES MOLLER

Marine Moisture Mousse

Ένα πρωτοποριακό  Leave-In Conditioner για τα μαλλιά που συμπληρώνει την πρώτη σε πωλήσεις σειρά μαλλιών Marine Moisture Hair. Οι φυσικοί παράγοντες υγρασίας, όπως το εκχύλισμα πράσινων φυκιών, η κερατίνη με βάση φυτά και το έλαιο αβοκάντο, χαρίζουν άμεσα ενυδάτωση, απαλότητα και κίνηση,  ενώ τα μαλλιά ανακτούν την μεταξένια τους λάμψη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!