VIRAL

Δεν φαντάζεστε τι αφαίρεσαν οι γιατροί από τα οπίσθια ενός 40χρονου άντρα

Viral έχει γίνει η εικόνα που δείχνει το αντικείμενο που κατάφεραν να αφαιρέσουν οι γιατροί, μετά από δίωρη χειρουργική επέμβαση, από τα οπίσθια ενός 40χρονου άντρα.

Η χειρουργική επέμβαση έγινε πριν λίγες μέρες στο νοσοκομείο Francisco Moscoso Puello στον Άγιο Δομίνικο και οι γιατροί που έκαναν το περίεργο χειρουργείο έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του αντικειμένου που αφαίρεσαν από τον ασθενή τους και την ακτινογραφία που τράβηξαν χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν (για ευνόητους λόγους) τα στοιχεία του.


Όπως αναφέρει η Metro, ο άντρας είναι 40 ετών και σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος και η σύζυγός του, το αντικείμενο "κόλλησε" την ώρα που έκανε σεξ με τη γυναίκα του, αλλά το ερωτικό τους παιχνίδι δεν πήγε τόσο καλά όσο ήθελαν και τελικά βρέθηκαν στο νοσοκομείο.


Και ποιο είναι αυτό το αντικείμενο; Ένα ολόκληρο μπουκαλάκι σπρέι από γνωστή εταιρεία παραγωγής αποσμητικών χώρου, το οποίο, σύμφωνα με τις δηλώσεις της συζύγου του ασθενή, ο 40χρονος ζήτησε από τη γυναίκα να το τοποθετήσει στον πρωκτό του την ώρα που είχαν ερωτική επαφή!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!