VIRAL

O The Rock έκανε ένα απίστευτο δώρο στη μαμά του [βίντεο]

O χολιγουντιανός σταρ Dwayne Johnson, κατάφερε για μια ακόμη φορά να συγκινήσει πολλούς και να δείξει πως παρά την εικόνα του σκληροτράχηλου μυώδη άντρα που συχνά παρουσιάζει στις ταινίες του, ο ίδιος παραμένει ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος στην πραγματική ζωή, που λατρεύει την οικογένειά του. 

Ο "The Rock" φέτος τα Χριστούγεννα, έκανε ένα απίστευτο δώρο στη μαμά του και ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει την αντίδραση της μαμάς του όταν είδε το δώρο και φυσικά το βίντεο έγινε viral.


O Dwayne αποφάσισε να πάρει στη μαμά του ένα καινούργιο σπίτι! Ο ίδιος εξηγεί πως όταν ήταν μικρός ζούσαν σε μικρά διαμερίσματα και διαρκώς μετακόμιζαν σαν τσιγγάνοι και πως το 1999 που είχε ήδη καταφέρει να αποκτήσει αρκετά χρήματα (πλέον είναι ένας από τους πλουσιότερους σταρ στον κόσμο) είχε αγοράσει ένα σπίτι στους γονείς του, αλλά αυτοί μετά από 5 χρόνια χώρισαν.

Και μολονότι εξηγεί πως πάντα φρόντισε οι γονείς του να έχουν τα πάντα και να μην τους λείπει τίποτα, αυτό το δώρο ήθελε πολύ να το κάνει και μάλιστα δεν αγόρασε ένα συγκεκριμένο σπίτι στη μαμά του, αλλά της είπε να διαλέξει όποιο σπίτι ήθελε αυτή, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δακρύζει από χαρά και συγκίνηση που κατάφερε να φτάσει σε ένα σημείο που να μπορεί να προσφέρει τέτοια δώρα στους γονείς του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!