VIRAL

H Blac Chyna κατάφερε να εξοργίσει πολλούς με μια κρέμα προσώπου

Η πρώην στρίπερ που παντρεύτηκε τον αδελφό των Kardashians (τον Rob Kardashian) και απέκτησε μαζί του ένα κοριτσάκι και το δικό της τηλεοτπικό ριάλιτι σόου (Rob & Chyna) μετά πήρε ένα πολύκροτο διαζύγιο και τώρα κατάφερε να προκαλέσει ξανά θύελλα αντιδράσεων χάρη σε μια κρέμα προσώπου.

Η Blac Chyna που έχει αποδείξει πως ψάχνει να βγάζει λεφτά με κάθε τρόπο και να εξαργυρώνει τη φήμη που απέκτησε κυρίως μέσα από το ριάλιτι των Kardashians, τα τελευταία χρόνια λανσάρει και δικά της καλλυντικά.


Και τώρα συνεργάστηκε με την εταιρεία καλλυντικών Whitenicious by Dencia και λανσάρει μια νέα κρέμα προσώπου η οποία λέγεται Diamond Illuminating & Lightening Cream και κοστίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 250 δολαρίων.


Και μπορεί η Blac Chyna να ισχυρίζεται πως η συγκεκριμένη κρέμα καταπολεμά τα μαύρα στίγματα και τις δυσχρωμίες στο δέρμα αλλά χιλιάδες (κυρίως Αφροαμερικανοί) την κατηγορούν πως στην ουσία πουλάει και προωθεί μια κρέμα για να... ασπρίσει το δέρμα των μαύρων γυναικών και θεωρούν πως αυτό είναι άκρως ρατσιστικό!


Τα social media της Blac Chyna γέμισαν με οργισμένα σχόλια και ύβρεις και η ίδια μέσω εκπροσώπου της είπε ξανά πως η κρέμα είναι απλά για τα μαύρα στίγματα.


Ωστόσο το γεγονός πως η ίδια είναι σχεδόν λευκή στις φωτογραφίες της καμπάνιας της νέας κρέμας, αλλά και το γεγονός πως η Blac Chyna έκανε το event για το λανσάρισμα της συγκεκριμένης κρέμας στην πόλη Λάγος της Νιγηρίας έριξαν και άλλο λάδι στη φωτιά. Και πολλοί της ασκούν σφοδρή κριτική που έκανε το launch party στη Νιγηρία, μια χώρα όπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το 77% των γυναικών χρησιμοποιεί προϊόντα για "λεύκανση" του δέρματος και αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσοστό στον κόσμο!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!