VIRAL

Κανείς δεν ξέρει πως αυτή η όμορφη πάπια βρέθηκε ξαφνικά στο Μανχάταν [βίντεο]

Οι Νεοϋορκέζοι έχουν ενθουσιαστεί με αυτή την πανέμορφη πάπια η οποία ξαφνικά βρέθηκε να κολυμπά στο Μανχάταν και κανείς δεν ξέρει πως έφτασε εκεί.

Πρόκειται για μια πάπια - Μανδαρίνο, ένα από τα πιο όμορφα και πολύχρωμα είδη πάπιας στον κόσμο, που όμως όπως δηλώνει και το όνομά της, ζει κανονικά στην Κίνα και σε περιοχές της ανατολικής Ασίας.


Και όμως μια τέτοια όμορφη πάπια βρέθηκε ξαφνικά να κολυμπά στο Central Park, στην καρδιά της Νέας Υόρκης, στο Μανχάταν.


Κάποιοι εντόπισαν το όμορφο πουλί και τα βίντεο που ανέβασαν στα social media έγιναν αμέσως viral . Ακόμα και οι New York Times έκαναν αφιέρωμα στην όμορφη πάπια, η οποία εξαφανίστηκε για λίγες μέρες αλλά εντοπίστηκε ξανά σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης και τονίζουν πως κανείς δεν έχει καταφέρει να καταλάβει πως ακριβώς αυτό το πτηνό, βρέθηκε τόσο μακριά από την πατρίδα του.


Το άρθρο των New York Times εξηγεί πως ήδη οι Αρχές έχουν αποκλείσει το σενάριο το πουλί να διέφυγε από κάποιον από τους 4 ζωολογικούς κήπους της πόλης, αφού και οι 4 δήλωσαν πως δεν είχαν τέτοιο πουλί στις εγκαταστάσεις τους.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!