VIRAL

Με ποιο από αυτά τα μανιτάρια μοιάζει το... πέος του Donald Trump; [βίντεο]

Η πορνοστάρ Stormy Daniels κατάφερε να προκαλέσει σοκ στις ΗΠΑ όταν έκανε αποκαλύψεις για τις ερωτικές σχέσεις που είχε με τον νυν Αμερικανό Πρόεδρο Donald Trump και μάλιστα την περίοδο που αυτός ήταν παντρεμένος με την Melania.

Και σαν μην έφτανε αυτή η αποκάλυψη του σκανδάλου, η Stormy κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και ένα βιβλίο με τον τίτλο Full Disclosure, όπου καταγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις περιπτύξεις της με τον Trump. Kαι μεταξύ (πολλών) άλλων σχολιάζει το... πέος του Trump και μάλιστα το συγκρίνει με μανιτάρι.


"Καθώς ήμουν εκεί ξαπλωμένη αισθανόμουν ενοχλημένη που με γαμ....σε ένας τύπος με τρίχες εφηβαίου σαν το Γέτι των Ιμαλαΐων και ένα πέος σαν τον χαρακτήρα του Μανιταρούλη από το Mario Cart", γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο της και συμπληρώνει με νόημα: "Ήταν πιθανόν το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που έκανα ποτέ, όμως ο ίδιος δεν είχε την ίδια γνώμη".


Και αυτό το σχόλιο για τον... μανιταρούλη έχει προκαλέσει χαμό. Και φυσικά τώρα που η Stormy βρέθηκε καλεσμένη στο σόου του Jimmy Kimmel, ο γνωστός κωμικός τηλεπαρουσιαστής έσπευσε να της δείξει ένα δίσκο γεμάτο με μανιτάρια κάθε είδους για να διαλέξει (και να λύσει την απορία) με ποιο μανιτάρι μοιάζει το μόριο του προέδρου!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!