VIRAL

Αυτή είναι η πιο.... επικίνδυνη celebrity του Ίντερνετ [εικόνα]

Η συγκεκριμένη celebrity βρέθηκε στην κορυφή της ετήσιας λίστας με τα ονόματα celebrities που όταν κανείς τα "ψάχνει" στο Διαδίκτυο, κινδυνεύει να κολλήσει ιούς και να κάνει κλικ σε ιστότοπους που απειλούν την ασφάλεια του υπολογιστή και των προσωπικών δεδομένων.

Ο λόγος για την Rubry Rose, το μοντέλο και ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά Orange Is The New Black.

Η εταιρεία κυβερνασφάλειας McAfee πρόσφατα ανακοίνωσε πως η Ruby Rose είναι η πιο επικίνδυνη celebrity στο internet σύμφωνα με το Associated Press. Καμία άλλη celebrity δεν είχε περισσότερες πιθανότητες να στείλει χρήστες σε sites που περιέχουν ιούς. 

Η reality star, Kristin Cavallari, ήρθε στη 2η θέση, στη 3η θέση η ηθοποιός Marion Cotillard, η original Wonder Woman, Lynda Carter (θέση 4), η ηθοποιός Rose Byrne (θέση 5), η Debra Messing (θέση 6), η reality star Kourtney Kardashian (θέση 7), η ηθοποιός Amber Heard (θέση 8), η παρουσιάστρια Kelly Ripa (θέση 9) και ο ηθοποιός Brad William Henke στη θέση 10.

Όπως διαβάζουμε στο jenny.gr η συγκεκριμένη έρευνα έχει σκοπό να δώσει έμφαση στον κίνδυνο που υπάρχει στο να κάνει κανείς κλικ σε ύποπτα links. H McAfee προτρέπει τους χρήστες του internet να παίρνουν υπόψην τους το ρίσκο που έχει να το κατεβάζεις υλικό και να κάνουν πάντα updates στην ασφάλεια του υπολογιστή τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!