VIRAL

Κάποια "έκραξε" την Julia Roberts και η σταρ απάντησε με μοναδικό χιούμορ

Όταν είσαι σταρ πρώτου μεγέθους σαν την Julia Roberts κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και στα social media χιλιάδες φωτογραφίες σου που συγκεντρώνουν εκατομμύρια σχόλια (συχνά πικρόχολα) αλλά αυτοί που σχολιάζουν σίγουρα δεν περιμένουν να λάβουν και απάντηση στο σχόλιό τους. Και όμως η Julia...τάπωσε μια γυναίκα που σχολίασε αρνητικά μια φωτογραφία της.

Η επίμαχη φωτογραφία ανέβηκε αρχικά στο Instagram από το προφίλ thevintagecostumecollector και ήθελε να συγκρίνει την εμφάνιση της Julia Roberts στο φεστιβάλ του Τορόντο με μια εμφάνιση της θρυλικής ντίβας του Χόλιγουντ Joan Crawford και συγκέντρωσε πολλά σχόλια.


Και ένα από τα σχόλια έλεγε:  "Κατά τη γνώμη μου η Joan Crawford είναι πολύ καλύτερη, δείχνει πιο κλασική και εκλεπτυσμένη και η Julia φοράει άσχημο μαύρο μανό".


Όμως αυτό το αγενές σχόλιο από κάποια άγνωστη - τρολ του Διαδικτύου,  δεν πέρασε ασχολίαστο από την ίδια την Julia Roberts η οποία απάντησε στο σχόλιο λέγοντας: "Στην πραγματικότητα είναι μπλε navy μανό, με κρυστάλλους γρανάτες στο φινίρισμα. Σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις το σχόλιο σου από " άσχημο, μαύρο μανό" σε " άσχημο, μπλε - navy μανό με κρυστάλλους γρανάτες... Απλά λέω!"

Θεά!!!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!