VIRAL

O σεφ Gordon Ramsey θύμωσε με την στάση ενός κολεγίου απέναντι σε έναν φοιτητή - νάνο

Μια ιστορία ενός 18χρονου Βρετανού φοιτητή που είναι νάνος, απασχόλησε χθες τα βρετανικά media, έκανε το γύρο του κόσμου και εξαγρίωσε το διάσημο σεφ Gordon Ramsey που έστειλε το δικό του μήνυμα - πρόταση για το νεαρό αγόρι.

Ο φοιτητής είναι ο Louis Makepeace που θέλησε να παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής στο πλαίσιο σπουδών για τουριστικά επαγγέλματα και εστίαση στο Heart of Worcestershire College. 


Όμως ο Louis τυγχάνει να είναι νάνος και το ύψος του είναι μόλις 1.16 μέτρα και όταν οι υπεύθυνοι του κολεγίου διαπίστωσαν πως ο νεαρός έχει αυτό το ύψος του είπαν πως δεν μπορεί να συμμετέχει στα μαθήματα μαγειρικής, γιατί το ύψος του αποτελεί "παράγοντα κινδύνου" και επικαλέστηκαν θέματα "ασφάλειας και υγείας" για τον ίδιο και τους άλλους 14 φοιτητές της σχολής που θα παρακολουθούσαν το ίδιο μάθημα.


Η στάση του κολεγίου απέναντι στο νεαρό φοιτητή προκάλεσε πολλά σχόλια στο Διαδίκτυο και δημοσιεύματα στον Τύπο με πολλούς να αναρωτιούνται αν μπορεί κάποιος να είναι "πολύ κοντός για να γίνει σεφ" και χιλιάδες να βρίσκουν απαράδεκτη και ρατσιστική τη στάση της σχολής.


Μεταξύ αυτών που εξαγριώθηκαν με την ιστορία του Louis, ήταν και ο πασίγνωστος σεφ και τηλεοπτικός αστέρας Gordon Ramsey, ο οποίος μέσω twitter είπε πως βρίσκει "αηδιαστική" τη στάση του κολεγίου και ο ίδιος είπε πως εύκολα θα πρόσφερε μια θέση ασκούμενου στη δική του κουζίνα στο νεαρό φοιτητή .

Και τώρα χιλιάδες τον προτρέπουν να πάρει όντως το νεαρό Louis στην κουζίνα του για να στείλει ένα μήνυμα ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό και τις διακρίσεις. Περιμένουμε να δούμε αν τελικά ο διάσημος σεφ θα υλοποιήσει αυτό που είπε και έγινε viral.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!