VIRAL

H... Amy λέει αντίο στο Big Bang Theory με ένα συγκινητικό βίντεο

Η τηλεοπτική σειρά The Big Bang Theory είναι μια από τις δημοφιλέστερες κωμικές σειρές στον κόσμο και οι αναρίθμητοι φαν της δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους όταν το αμερικανικό δίκτυο CBS ανακοίνωσε πως η 12η σεζόν της σειράς θα είναι και η τελευταία.

Η σειρά ξεκίνησε το 2007 και εκατομμύρια τηλεθεατές λάτρεψαν την παρέα με τα... σπασικλάκια. 


Και τώρα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των πρώτων από τα πάνω από 20 επεισόδια της τελευταίας σεζόν  η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στα τέλη του ερχόμενου μήνα και θα ολοκληρωθεί το 2019 με το μεγάλο φινάλε.


Και μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, η ηθοποιός (και νευροεπιστήμονας) Mayim Bialik, η οποία στις τελευταίες σεζόν υποδύεται την βιολόγο Amy Farrah Fowler, την σύντροφο του θρυλικού πια Sheldon Cooper, θέλησε να πει το δικό της αντίο στη σειρά που την έκανε διάσημη (και πάμπλουτη, αφού το καστ της σειράς έπαιρνε μισθούς που αγγίζουν αυτές των πρωταγωνιστών του Game of Thrones).


H Mayim Bialik, γύρισε ένα όμορφο βίντεο που δείχνει το στούντιο όπου γίνονταν τα γυρίσματα της σειράς και η ίδια περιγράφει πως αισθάνθηκε όταν έμαθε πως η σειρά τελειώνει και πως αγνοεί ποιο θα είναι το φινάλε της σειράς, αλλά και αν η ίδια θα ασχοληθεί με την ακαδημαϊκή και επιστημονική της καριέρα ή με την τηλεόραση και το σινεμά. Και ήδη το συγκινητικό αυτό βίντεο έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!