VIRAL

Αυτός ο άντρας έτρωγε ωμό κρέας σε vegan φεστιβάλ [βίντεο]

Αυτός ο άντρας διαφωνεί με την επιλογή κάποιων να είναι χορτοφάγοι (vegans) και για να... διαμαρτυρηθεί, πήγε σε φεστιβάλ vegans στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και τους άφησε όλους άναυδους, αφού άρχισε να τρώει ωμό κρέας.

Όπως αναφέρει ο Independent κάποιοι από όσους τον είδαν, πραγματικά σοκαρίστηκαν "έτρεχαν στην κυριολεξία αίματα από το στόμα του" είπαν κάποιοι που βρέθηκαν στο φεστιβάλ, ενώ να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο event είχε και πολλά παιδάκια.


Ο άντρας εμφανίστηκε στο χώρο του φεστιβάλ φορώντας ένα μπλουζάκι το οποίο έγραφε το ακόλουθο μήνυμα: "Go Vegan and Die" δηλαδή "γίνε χορτοφάγος και θα πεθάνεις" και άρχισε να καταβροχθίζει το ωμό κρέας. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ήταν χορτοφάγος και κόντεψε να πεθάνει καθώς η χορτοφαγική διατροφή του δημιούργησε προβλήματα στην υγεία του.


Το φεστιβάλ έγινε πριν λίγες μέρες και ήταν το πρώτο vegan food festival που διοργανώθηκε ποτέ στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας.


Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ κάλεσαν την αστυνομία, αλλά οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν τον άνδρα (απλά συζητούσαν μαζί του όπως φαίνεται σε διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο) αφού φυσικά δεν είναι παράνομο να τρώει κανείς ωμό κρέας.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!