VIRAL

Γιατί οι γυναίκες τρίβουν οδοντόκρεμα στα στήθη τους; Νέα viral τρέλα

Στα social media καθημερινά γεννιέται και μια νέα τρέλα και τώρα viral έχουν γίνει τα βίντεο που δείχνουν beauty influencers να τρίβουν στο στήθος τους τα πιο περίεργα πράγματα όπως οδοντόκρεμα.

Όπως διαβάζουμε στο bovary.gr, οι λόγοι που κάνουν αυτά τα ανορθόδοξα πράγματα είναι για να μειώσουν την χαλάρωση του στήθους και να το κάνουν να μεγαλώσει.

Μια youtuber με το όνομα Naturalbeauty556 ανέβασε ένα βίντεο με τον τίτλο: «Tighten Sagging Breats in Just 5 Days Using Toothpaste – No Joke» και από τότε έχει επικρατήσει στο Internet και στο Youtubeπανικός!

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ένα μείγμα οδοντόκρεμας, αλευριού, ασπραδιών από αυγό και τριμμένου αγγουριού θα προκαλέσει σύσφιξη στο στήθος.

Άλλη προτείνει οδοντόκρεμα στις θηλές και βαζελίνη στο στήθος ώστε να μεγαλώσουν.

Τα βίντεο αυτά έχουν χιλιάδες προβολές από γυναίκες που επιθυμούν να αλλάξουν το μέγεθος και το σχήμα του στήθους τους χωρίς νυστέρι. Επίσης, πολλές γυναίκες ανέβασαν βίντεο με την προσπάθειά τους.

Φυσικά, το να τρίβεις οδοντόκρεμα στο στήθος δεν πρόκειται να μειώσει την χαλάρωση ή να αυξήσει το μέγεθος του στήθους.

Το οδοντόκρεμα όσο στεγνώνει, μπορεί να ξεράνει και να τραβάει το δέρμα και να έχεις μια αίσθηση σφριγηλότητας. Φυσικά, μόλις ξεπλύνεις το σημείο, η αίσθηση αυτή θα φύγει μαζί με την οδοντόκρεμα.

Ότι και να εφαρμόσουμε πάνω στο δέρμα μας δεν θα αλλάξει το σώμα μας. Μόνο την εξωτερική επιφάνεια, ίσως.

Τα «θαυματουργά κόλπα» είναι fake news και online απάτη. 

Δεν πρόκειται να αλλάξει ο ιστός του στήθους. Το καλό είναι ότι δεν θα πάθεις κάτι με αυτά τα προϊόντα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις με κρέμες είναι να προσθέσεις λάμψη.

Η χαλάρωση του στήθους με τα χρόνια είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Αν θες να αλλάξεις κάτι που δεν σου αρέσει όμως, υπάρχουν άλλοι τρόποι και θα πρέπει να συμβουλευτείς έναν γιατρό.

Πηγή: bovary.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!