VIRAL

Η Reese πέταξε ένα παγωτό στο κεφάλι της Meryl και το twitter ενθουσιάστηκε

Η Meryl Streep και η Reese Witherspoon κατάφεραν με μια σκηνή να κάνουν τους πάντες να μιλούν για αυτές και να δημιουργήσουν ένα meme που κάνει θραύση στο twitter.

Όπως έγινε γνωστό, η τηλεοπτική σειρά Big Little Lies, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Nicole Kidman, Reese Witherspoon Shailene Woodley κ.ά. αφού σάρωσε τα βραβεία, ετοιμάζεται για μια ακόμη δυνατή σεζόν.


Και στη δεύτερη σεζόν, στο λαμπερό καστ της σειράς, προστέθηκε και η Meryl Streep, η οποία κατέχει ρεκόρ σε βραβεία (έχει 21 υποψηφιότητες για Όσκαρ!) και όλοι θεωρούν βέβαιο πως η Meryl θα προσθέσει ένα βραβείο ΕΜΜΥ και πιθανά και Χρυσή Σφαίρα στη συλλογή της με βραβεία.


Η Meryl στη σειρά υποδύεται την πεθερά της Nicole Kidman και σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε σε μια σκηνή από τα γυρίσματα της νέας σεζόν, η Reese Witherspoon (που υποδύεται μια φίλη της Kidman και κλασική μητέρα σε πλούσια γειτονιά που όμως έχει πολύ... τσαγανό) φαίνεται να πετάει στο κεφάλι της Streep ένα παγωτό - χωνάκι!


Αυτή η σκηνή κάνει το γύρο του διαδικτύου με πολλούς να σχολιάζουν πως στην αληθινή ζωή κανείς δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο και πως ειδικά στο Χόλιγουντ εκατοντάδες σταρ που ζηλεύουν τη φήμη και την καριέρα της Streep κατά βάθος θα ήθελαν πολύ να μπορούσαν να της πετάξουν ένα παγωτό στο κεφάλι!

Μάλιστα μέχρι και η ίδια η Reese Witherspoon απάντησε σε ένα από τα χιλιάδες μηνύματα (που εύχονταν και αναρωτιούνταν αν πέτυχε τελικά την Meryl) και εξήγησε πως όντως βρήκε τον στόχο της!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!