VIRAL

Mια 5χρονη από την Κρήτη έγινε viral με το τραγούδι της [βίντεο]

Ένα βίντεο με ένα μικρό κοριτσάκι να τραγουδά υπέροχα ένα παραδοσιακό κρητικό τραγούδι έγινε viral.

H μικρή λέγεται Έμυ και τραγουδά μαζί με τον θείο της Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος και δημοσίευσε στα social media το βιντεάκι και ούτε ο ίδιος δεν περίμενε πως το τραγούδι της ανιψιάς του θα είχε τέτοια επιτυχία.
"Λοιπόν.. Δύο μέρες πριν, οπως καθόμουν στη σοφίτα μου, παίζοντας κιθάρα, ήρθε το ανιψάκι μου, η Έμυ και μου ζήτησε να τραγουδησουμε μαζί ένα αγαπημένο της κομμάτι,! 

Δύο μέρες μετά δε θα μπορούσα να φανταστώ την απήχηση αυτού του βίντεο, που γράψαμε για "πλάκα" ... Μέσα όμως στην τόση μαυρίλα και στο τόσο μεγάλο πένθος που κυριαρχούσε στο διαδίκτυο, η φωνή της μικρής ήρθε να απαλύνει, έστω και ελάχιστα, τον πόνο αυτόν.

Η σελίδα δημιουργήθηκε διότι δυστυχώς το προφίλ μου στο facebook δεν μπορεί να δεχθεί άλλους φίλους αλλά και για να μπορείτε να μαθαίνετε για τα καινούρια μας βίντεο.!

Ευχαριστώ απ την καρδιά μου όλους σας, τόσο για τις κοινοποιήσεις, όσο κυρίως για τα πολύ όμορφα προσωπικά μηνύματα που μου στείλατε, αλλά και για τα γεμάτα αγάπη σχόλιά σας.!" έγραψε στο Facebook ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

 

Ακούστε τη μικρή να τραγουδά το το κομμάτι του Μιχάλη Κουνάλη και της Εμμανουέλας Χιωτάκη με τίτλο «Της Αγάπης Και Του Έρωτα» 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!