VIRAL

H Gigi Hadid έγινε μπλε σε νέα καμπάνια που προκάλεσε αντιδράσεις [εικόνες]

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Jeremy Scott, που είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Moschino θέλησε να παρουσιάσει τη νέα του καμπάνια και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Στην καμπάνια συμμετέχουν πασίγνωστα μοντέλα όπως η Gigi Hadid και η Kaia Gerber (η κόρη της Cindy Crawford) και στις πόζες τα μοντέλα έχουν αλλάξει χρώμα στο δέρμα τους.

 

 

A post shared by Jeremy Scott (@itsjeremyscott) on Jun 25, 2018 at 11:20am PDT

 

 

A post shared by Jeremy Scott (@itsjeremyscott) on Jun 25, 2018 at 8:43am PDT

Ο Jeremy Scott ανέβασε αρχικά στο Instagram τη φωτογραφία με την Gigi Hadid να είναι μπλε, και έγραψε THE ONLY THING ILLEGAL ABOUT THIS ALIEN IS HOW GOOD SHE LOOKS (Το μόνο παράνομο σε αυτή την εξωγήινη είναι το πόσο όμορφη δείχνει). Όμως η λέξη allien δεν σημαίνει μόνο εξωγήινη καθώς χρησιμοποιείται και για τους ξένους γενικά και για τους μετανάστες.
Και με το σάλο που έχει προκληθεί τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ για τα όσα συμβαίνουν στα σύνορα της χώρας με το Μεξικό και τους παράνομους μετανάστες (Illegal Alliens) πολλοί ήταν αυτοί που βρήκαν απαράδεκτο αυτό που έγραψε ο Scott, ο οποίος και τελικά το έσβησε ως σχόλιο.

 


Ο διάσημος σχεδιαστής προσπάθησε να εξηγήσει πως στόχος του ήταν να προκαλέσει μια συζήτηση για το τι τελικά είναι "allien" και γράφει χαρακτηριστικά "είναι πορτοκαλί, μπλε, κίτρινοι, πράσινοι; Όχι είναι οι φίλοι μας, οι γείτονές μας, οι συνάδελφοί μας, οι συγγενείς μας και άνθρωποι που αγαπάμε".


Όμως και αυτή η απάντηση του διάσημου σχεδιαστή δεν σταμάτησε τη σφοδρή κριτική που δέχεται η καμπάνια καθώς τον κατηγορούν πως εκμεταλλεύεται μια ανθρωπιστική κρίση για να διαφημίσει την κολεξιόν του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!