VIRAL

Πολλοί θα πεθάνουν στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones

Το μεγαλύτερο spoiler για το τι θα δούμε στην όγδοη και τελευταία σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς Game of Thrones, το έκανε η ίδια η  αντιπρόεδρος του τηλεοπτικού δικτύου HBO!

Το υψηλά ιστάμενο στέλεχος της εταιρείας παραγωγής του GoT, η Francesca Orsi, βρέθηκε πρόσφατα σε πάνελ με θέμα “The Best of HBO” και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το φινάλε της σειράς που αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο.


Το πάνελ έγινε στο πλαίσιο του συνεδρίου INTV στο Ισραήλ και η Orsi ακούστηκε να λέει δημόσια τα ακόλουθα για την 8η σεζόν του Game of Thrones και το πως και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αγνοούσαν μέχρι πρόσφατα λεπτομέρειες για το σενάριο: "Κανείς από το καστ δεν είχε λάβει τα σενάρια, και όταν άρχισαν να τα διαβάζουν είδαν πως ένας ένας άρχισαν να πεθαίνουν και στο τέλος όλοι κοίταξαν κάτω, και όταν ξανασήκωσαν το βλέμμα τα μάτια τους ήταν βουρκωμένα. Και μετά σηκώθηκαν όλοι και άρχισαν να χειροκροτούν για 15 με 20 λεπτά."

Η αλήθεια είναι πως από τις προηγούμενες σεζόν έχουμε μια υποψία πως αρκετοί θα πεθάνουν στο φινάλε (αλλά όχι και ο ένας μετά τον άλλο!) και πλέον όλοι είναι πεπεισμένοι πως θα δούμε ένα πολύ τραγικό φινάλε..

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!