VIRAL

O Samuel Jackson έβρισε τον Trump στο twitter και έγινε viral

Ο πασίγνωστος χολιγουντιανός αστέρας Samual Jackson δεν κρατήθηκε όταν άκουσε ποια είναι τα πλάνα του Αμερικανού Προέδρου για την αντιμετώπιση της βίας στα σχολεία και "στόλισε" τον Donald Trump με... βρισιές μέσω twitter.

Θυμίζουμε πως στον απόηχο του πρόσφατου μακελειού σε σχολείο της Φλόριντα, ο Αμερικανός Πρόεδρος απάντησε σε όσους ζητούν να σταματήσει η ελεύθερη πώληση όπλων στις ΗΠΑ και να περιοριστεί το εμπόριο όπλων, πως όχι μόνο δεν σκοπεύει να περιορίσει τα όπλα, αλλά ο ίδιος πιστεύει πως πρέπει να οπλοφορούν τόσο οι καθηγητές και οι δάσκαλοι όσο και το υπόλοιπο προσωπικό στα σχολεία ώστε να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.
Και πολλοί θεωρούν πως αυτή η... ιδέα του Trump είναι ανόητη και επικίνδυνη.


Μεταξύ αυτών ήταν και ο διάσημος ηθοποιός Samuel Jackson ο οποίος έβρισε δημόσια τον Trump και ζήτησε από τους χρήστες του twitter να εξηγήσουν στον μ@@@κα πρόεδρό τους που "ποτέ δεν έχει βρεθεί σε ανταλλαγή πυροβολισμών" ποια είναι τα "ψεγάδια" στο πλάνο του για οπλοφορία του προσωπικού στα σχολεία.


Αυτό το μήνυμα έγινε αμέσως viral και αμέσως χιλιάδες έσπευσαν να εξηγήσουν τα προβλήματα της ιδέας του Trump με ατάκες όπως "τι θα συμβεί κύριε Trump αν ένας μαθητής καταφέρει να αρπάξει το όπλο από έναν καθηγητή και το χρησιμοποιήσει;"
 

Φυσικά υπήρξαν και αυτοί που συμφωνούν με την ιδέα του Trump και εξήγησαν στο Jackson πως για παράδειγμα είναι άδικο οι καθηγητές και το προσωπικό των σχολείων να είναι άοπλοι και να μην μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τα παιδιά από μια ένοπλη επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!