VIRAL

Αυτή η φωτογραφία έχει συγκλονίσει τους χρήστες του Facebook [εικόνες]

Μια εικόνα που αποτυπώνει το δράμα που ζει μια αμερικανική οικογένεια κάνει το γύρο των social media και συγκλονίζει.

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε αρχικά στο Facebook βλέπουμε την μόλις 5 ετών Braylynn να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ δίπλα της ο παππούς της ξεσπάει σε κλάματα.


Η μικρούλα πάσχει από μια σπάνια και ανίατη μορφή καρκίνου ( το γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους γνωστό και ως DIPG) και οι γιατροί της δίνουν μόνο λίγες εβδομάδες ζωής, ενώ ο παππούς της μικρής, ο Sean Peterson, πάσχει από την επίσης ανίατη ασθένεια ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση, γνωστή και ως νόσος Λου Γκέριγκ) και πλέον έχει χάσει τη δυνατότητα να μιλάει, αλλά το κλάμα του σε αυτή τη φωτογραφία τα λέει όλα.

H μητέρα της μικρής που σύντομα θα χάσει και κόρη και πατέρα από δύο ανίατες ασθένειες, ανεβάζει στο Facebook εικόνες που καταγράφουν το δράμα της, αλλά και την απέλπιδα προσπάθειά της να σώσει τουλάχιστον το παιδί, αφού μέσω gofundme κατάφερε να συγκεντρώσει κάποια χρήματα για μια πειραματική θεραπεία στο Μεξικό. Όμως η θεραπεία απέτυχε και όπως αναφέρει το USA Today στις 7 Ιανουαρίου η μητέρα του κοριτσιού, η Ally Parker, ανακοίνωσε μέσω Facebook πως έφτασε η στιγμή που θα πρέπει να πουν αντίο σε ένα πεντάχρονο κορίτσι.

Το δράμα που ζει αυτή η οικογένεια έχει συγκλονίσει τους πάντες, ενώ η φωτογραφία με τον ετοιμοθάνατο παππού που κλαίει δίπλα στο ετοιμοθάνατο εγγονάκι του έχει γίνει σύμβολο της μάχης κατά του παιδικού καρκίνου και σημαία όσων διεκδικούν να αναθεωρηθεί η χρηματοδότηση των παιδικών νοσοκομείων στις ΗΠΑ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!