VIRAL

Θες να πουλήσεις ή να νοικιάσεις το σπίτι σου; Υπάρχει και αυτός ο τρόπος

Αν ενδιαφέρεσαι να νοικιάσεις ή να πουλήσεις κάποιο ακίνητο υπάρχει ένας περίεργος αλλά τελικά σίγουρος τρόπος για να βεβαιωθείς πως θα αποσπάσεις την προσοχή πολλών υποψήφιων αγοραστών ή ενοικιαστών.

Αυτόν το νέο τρόπο τον βρήκε (τυχαία) ένας μεσίτης στη Μεγάλη Βρετανία. Το όνομά του είναι  Steve Laycock και εργάζεται για το μεσιτικό γραφείο Platinum Properties.
Πρόσφατα ένας πελάτης του θέλησε να πουλήσει ένα σπίτι με τρεις κρεβατοκάμαρες και μάλιστα ήθελε να το πουλήσει άμεσα και για ποσό άνω των 200.000 λιρών. 
Ο μεσίτης αναφέρει πως μολονότι προσπάθησε να εξηγήσει στον πελάτη του πως αυτή δεν είναι μια καλή εποχή για τις αγοραπωλησίες ακινήτων στη Μεγάλη Βρετανία, ο πελάτης συνέχιζε να τον πιέζει και του ζήτησε να βρει έναν πρωτότυπο τρόπο για να πουληθεί το σπίτι άμεσα.
Τότε ο μεσίτης για πλάκα, αποφάσισε να ντυθεί παπαγάλος και να ποζάρει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και να ανεβάσει τις φωτογραφίες σε όλα τα sites με αγγελίες για ακίνητα.
Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο Διαδίκτυο πριν λίγες μέρες, φυσικά έγιναν αμέσως viral στα social media και τελικά το σπίτι πουλήθηκε σε απίστευτα σύντομο χρονικό διάστημα έναντι 225 000 λιρών Αγγλίας.
Τώρα ο μεσίτης βρέθηκε να δίνει συνεντεύξεις στα media και αστειευόμενος αναφέρει πως ίσως τελικά το μεσιτικό του γραφείο να υιοθετήσει αυτή την πρακτική και σε άλλα ακίνητα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!