VIRAL

True story: Κατσαρίδα ζούσε μέσα στη μύτη γυναίκας

Το γύρο του κόσμου κάνει τα τελευταία 24ωρα η ιστορία μιας 42χρονης γυναίκας από την Ινδία.

Όπως αναφέρουν οι Times of India, η γυναίκα ονομάζεται Selvi και δυστυχώς διαπίστωσε πως για τουλάχιστον 12 ώρες μια κατσαρίδα είχε τρυπώσει στη μύτη της και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να την αφαιρέσουν.
Η γυναίκα ζει στην Injambakkam και το βράδυ της περασμένης Τρίτης ξύπνησε νιώθοντας μια περίεργη φαγούρα μέσα στη μύτη της και προβλήματα στην εισπνοή. Μάλιστα η ίδια δήλωσε πως στην αρχή νόμιζε πως είχε κρυολογήσει μέχρι που αισθάνθηκε πως αυτό που βρίσκονταν μέσα στη μύτη της "μετακινούνταν".
Η γυναίκα τότε πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί είπαν πως φοβούνται μήπως είναι σύμπτωμα παρουσίας κάποιου όγκου. Η γυναίκα πήγε σε δεύτερο νοσοκομείο όπου οι γιατροί με μια αντλία νερού προσπάθησαν να απομακρύνουν όποιο ξένο σώμα "έφραζε" τη μύτη της γυναίκας χωρίς επιτυχία. Τελικά η γυναίκα πήγε και σε τρίτο νοσοκομείο όπου μετά από ακτινογραφία είδαν πως πρόκειται για κάποιο ξένο σώμα με "κεραίες" και οι γιατροί προσπάθησαν να το ρουφήξουν με αέρα χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά η γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο νοσοκομείο του Stanley Medical College για να μπει στο χειρουργείο και μετά από επέμβαση 45 λεπτών αφαιρέθηκε από τη μύτη της μια κατσαρίδα, η οποία σύμφωνα με τους γιατρούς που την αφαίρεσαν, ήταν ζωντανή.

Ο Dr M N Shankar που συμμετείχε στην επέμβαση λέει πως η κατσαρίδα όχι μόνο ήταν ζωντανή αλλά δεν ήθελε να απομακρυνθεί με τίποτα από τη ρινική κοιλότητα και τους δυσκόλεψε πολύ στο έργο τους, ενώ ένας άλλος γιατρός που επίσης συμμετείχε στη χειρουργική επέμβαση, ο Dr S Muthuchitra, είπε πως στο δικό του ιατρικό τμήμα, συχνά κάνουν επεμβάσεις αφαίρεσης μικροαντικειμένων όπως κουμπιά, χάντρες κ.ά. από τη ρινική κοιλότητα,  αναφέρει πως υπήρξαν και περιστατικά αφαίρεσης βδέλλας, αλλά ποτέ δεν έχει ξανατύχει να αφαιρέσουν κατσαρίδα και μάλιστα τέτοιου μεγέθους.

Η βρετανική Sun δημοσιεύει και το βίντεο από την επέμβαση που μπορείτε να το δείτε εδώ, αλλά σας προειδοποιούμε πως είναι αηδιαστικό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!