VIRAL

True story: Δεν είχε λεφτά για άλογο και κάνει ιππασία με αγελάδα [βίντεο]

Μία 18χρονη έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram αφού εκεί δείχνει εικόνες και βίντεο από τη δική της εναλλακτική... ιππασία με την αγαπημένη της αγελάδα.

Η Hannah Simpson, ζει στη Νέα Ζηλανδία και η περίεργη σχέση της με την αγαπημένη της αγελάδα που την ονομάζει Lilac ξεκίνησε πριν από χρόνια.
Συγκεκριμένα η Hannah όταν ήταν 11 ετών ζήτησε από τους γονείς της να της αγοράσουν ένα δικό της άλογο γιατί λάτρευε την ιππασία. Όμως οι γονείς της, που έχουν μεγάλη φάρμα με βοοειδή στην περιοχή Southland της Νέας Ζηλανδίας, της εξήγησαν πως τα άλογα είναι πολύ ακριβά και αρνήθηκαν να της αγοράσουν δικό της άλογο. Τότε η μικρή σκέφτηκε να κάνει κόλπα (όπως άλματα) καβαλώντας τις αγελάδες της φάρμας. Και μάλιστα με μία αγελάδα, την Lilac κατάφερε να αναπτύξει μία μοναδική σχέση.
Σήμερα η Hannah είναι πλέον 18 ετών και έχει πια το δικό της άλογο, αλλά συνεχίζει να κάνει... ιππασία με την Lilac και ομολογεί πως ποτέ μια αγελάδα δεν μπορεί να χαρίσει στον αναβάτη την ίδια εμπειρία με ένα άλογο, αλλά είναι πολύ πιο... άνετη όταν την καβαλικεύεις.
Να σημειωθεί πως η Sarah προσπάθησε αρχικά να βάλει σέλα στην αγελάδα, αλλά το ζώο αντιδρούσε και όλα αυτά τα χρόνια την ιππεύει χωρίς σέλα. Επίσης μας λέει πως η Lilac είναι μία ήρεμη και μάλλον νωθρή αγελάδα και πως δεν της αρέσει τόσο η βόλτα σε ανηφόρες ή κατηφόρες ούτε το τρέξιμο, όμως απολαμβάνει τα άλματα και τις βόλτες σε ποτάμια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!