VIRAL

Σοκ: μάνα και κόρη καμαρώνουν που κάνουν... βίζιτες [βίντεο]

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr Phill που είναι αφιερωμένη στα Sugar Babies (δηλαδή σε όσες ανταλλάσουν συντροφιά για λεφτά) μια μάνα και κόρη δείχνουν πως τις δένει το ίδιο επάγγελμα και η αγάπη τους για υλικά αγαθά.

Η 26χρονη Rylee που μόνη της παραδέχεται πως χρεώνει 5000 δολάρια την εβδομάδα και 2000 δολάρια την ημέρα για να κάνει συντροφιά σε έναν μεγαλύτερο άνδρα, δηλώνει πως δεν την ενοχλεί που οι περισσότεροι από αυτούς είναι παντρεμένοι αρκεί να της δίνουν λεφτά και να της χαρίζουν  δώρα.

«Μέσα σε 5 χρόνια απέκτησα 4 αυτοκίνητα και έκανα δυο φορές επέμβαση στο στήθος μου» δηλώνει πως επόμενος στόχος της είναι να πάρει μια Bentley και και εξηγεί πως δεν κάνει με τους πελάτες της σεξ αλλά καμμιά φορά τους αφήνει να την βλέπουν τόπλες. Επιμένει πως έβγαλε πρίπου μισό εκατομύριο δολάρια μέσα σε λίγα χρόνια και σε όσους την αποκαλούν πόρνη και αντροχωρίστρα απαντά πως δεν την νοιάζει γιατί αυτή περνάει καλά. Μάλιστα περνάει τόσο καλά και βγάζει τόσα λεφτά που έψησε και την μητέρα της να κάνει την ίδια δουλειά και τώρα βγαίνουν μαζί ραντεβού. Μάλιστα η κόρη εξηγεί στην μάνα τα μυστικά του επαγγέλματος, ενώ η μάνα εξηγεί πως είχαν έναν καλό πελάτη που ήθελε μια μάνα και μια κόρη να τον μαστιγώσουν και φυσικά το έκαναν αποσπώντας 300 δολάρια η καθεμία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!