VIRAL

Αντιδράσεις προκαλεί η αποκριάτικη στολή: η Kim θύμα ληστείας [εικόνες]

Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να γιορτάσουν και φέτος το Halloween στα τέλη του Οκτωβρίου και κάποιος σκέφτηκε να βγάλει λεφτά εκμεταλλευόμενος τη φήμη της Kim Kardashian και τη δημοσιότητα που πήρε η είδηση της πρόσφατης ένοπλης ληστείας στο διαμέρισμα της στο Παρίσι.

Θυμίζουμε πως στις 3 Οκτωβρίου ένοπλοι μπήκαν στο διαμέρισμα της Kim Kardashian στο Παρίσι, την έδεσαν, την φίμωσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο και έκλεψαν κοσμήματα αξίας περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ. 
Τώρα, ένα αμερικανικό site που πουλάει στολές για μασκαρέματα για το Halloween και γενικότερα για μασκέ πάρτυ, το costumeish.com, αποφάσισε να λανσάρει φέτος μία νέα αποκριάτικη στολή με τον τίτλο  "Parisian Heist Robbery Victim". Η στολή κοστίζει 69,99 δολάρια και περιλαμβάνει ένα λευκό μπουρνούζι, γυαλιά σαν αυτά που φοράει συχνά η Kardashian, ένα ψεύτικο δαχτυλίδι (το οποίο στο site περιγράφεται ως "ψεύτικο αλλά μοιάζει με δαχτυλίδι των 4 εκατομμυρίων δολαρίων"), μία μαύρη περούκα και ψεύτικο φίμωτρο και σχοινιά. Μολονότι το όνομα της Kim δεν αναφέρεται πουθενά, δεν είναι και εύκολο να καταλάβει κανείς πως η στολή απευθύνεται σε κάποιον που θέλει να τη μιμηθεί. 
Η φωτογραφία με τη στολή έχει γίνει viral στα social media προκαλώντας όμως κυρίως οργισμένα σχόλια χρηστών του Διαδικτύου που βρίσκουν "απάνθρωπο" το να προσπαθείς να βγάλεις χρήματα εκμεταλλευόμενος μία τραγική στιγμή στη ζωή κάποιου ανθρώπου, ακόμα και αν αυτός είναι ένας celebrity. Άλλοι πάλι βρίσκουν τη στολή "αστεία".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!