VIRAL

True story: Γιατί ένας νεαρός "κρύβει" το βιογραφικό του σε κουτιά με ντόνατς; [εικόνες]

Ένας νεαρός άνδρας στην προσπάθειά του να βρει δουλειά, είχε μία απίστευτη ιδέα.

Ο Lukas Yla, είναι ένας 25χρονος με καταγωγή από τη  Λιθουανία, που μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ για να αναζητήσει εργασία (κατά προτίμηση στον χώρο του marketing). Όμως μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες βρήκε μία πρωτότυπη λύση για να αναγκάσει κάποιους να δώσουν λίγη σημασία στο βιογραφικό του. Έτσι ντύθηκε με την στολή delivery boy εταιρείας ντόνατς, αγόρασε κουτιά με ντόνατς και τύπωσε κάρτες με το βιογραφικό του, τις οποίες έκρυψε στο μέσα μέρος των κουτιών και άρχισε να τα μοιράζει σε πιθανούς εργοδότες. Το πρωτότυπο βιογραφικό σημείωμα ξεκινά με την φράση "Τα περισσότερα βιογραφικά καταλήγουν στα σκουπίδια, το δικό μου θα καταλήξει στην κοιλιά σας"! 
Συνεχίζει με το να λέει πως αυτή του η κίνηση δείχνει πως έχει το δικό του τρόπο προσέγγισης των θεμάτων και κυρίως τονίζει πως δείχνει πως είναι αποτελεσματικός. Επίσης ενθαρρύνει τους πιθανούς εργοδότες του να μπουν σε ένα link για να δουν όλο το βιογραφικό του και τα στοιχεία επικοινωνίας του και τους καλεί να απολαύσουν ούτως ή άλλως τα ωραία ντόνατς που τους πήγε. 
Με αυτόν τον τρόπο ο νέος έχει καταφέρει μέσα σε ένα μήνα να κλείσει πάνω από 10 interviews και ήδη είναι πολύ κοντά στο να καταλήξει και σε πρόσληψη. Δείτε φωτογραφίες με το πρωτότυπο βιογραφικό, οι οποίες κάνουν το γύρο των social media.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!