VIRAL

Αυτό το παιδικό κρεβατάκι προκαλεί αντιδράσεις [εικόνες]

Μία ρωσική εταιρεία κατασκευής παιδικών επίπλων βρέθηκε να δέχεται κριτική από ανθρώπους από κάθε γωνιά του κόσμου, με αφορμή τα σχέδια με παιδικά κρεβάτια που περιλαμβάνονται στη νέα της σειρά επίπλων, η οποία φέρει τον τίτλο οι "Μελλοντικοί Υπερασπιστές της Μαμάς Πατρίδας".

Η εταιρεία είναι η CaroBus, η οποία παρουσίασε μία σειρά από παιδικά κρεβατάκια που θυμίζουν στρατωτικά τανκς, ακόμα και εκτοξευτές πυραύλων τύπου Buk. Τα σχέδια με τα μιλιταριστικά κρεβατάκια, προκάλεσαν οργισμένα σχόλια από πολλούς στα social media, ειδικά δε το σχέδιο με τον εκτοξευτή πυραύλων Buk, αφού όπως αναφέρει και ο Guardian, το γεγονός πως πρόσφατα έγιναν αποκαλύψεις και ισχυρισμοί πως ένας τέτοιος εκτοξευτής συνδέεται με την πτώση του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών.
Η εταιρεία CaroBus, που έχει έδρα στην Αγία Πετρούπολη, προσπάθησε να υπερασπιστεί τα παιδικά κρεβατάκια της και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Anton Koppel, δήλωσε σε ρωσικά Μέσα πως δεν βλέπει κάτι κακό σε αυτά τα κρεβατάκια και πρόσθεσε "κάποια παιδιά γίνονται γιατροί, κάποια φουρνάρηδες και κάποια γίνονται στρατιώτες". 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!