VIRAL

True stoy: Ένα χωριουδάκι γέμισε με εκατοντάδες κυνηγούς Pokemon [βίντεο]

Μέχρι και πριν λίγο καιρό, το χωριό Lillo στο Βέλγιο, ήταν μία όαση ηρεμίας καθώς οι μόλις 35 μόνιμοι κάτοικοι απολάμβαναν τους χαλαρούς ρυθμούς της ζωής στην ύπαιθρο.

Όλα όμως άλλαξαν μόλις κυκλοφόρησε το mobile παιχνίδι Pokemon GO. Για άγνωστο λόγο η εταιρεία Niantic, που δημιούργησε το παιχνίδι, αποφάσισε να επιλέξει το γραφικό χωριουδάκι ως σημείο οπού εμφανίζει πολλά και σπάνια Pokemon. Και φυσικά οι παίκτες δεν άργησαν να ανακαλύψουν το σημείο και πλέον οι 7 δρόμοι (μόνο τόσοι υπάρχουν στο χωριό) είναι καθημερινά κατάμεστοι από νεαρούς επίδοξους κυνηγούς Pokemon. Η μόνη που χαίρεται με την αναπάντεχη άφιξη χιλιάδων επισκεπτών και την ξαφνική πολυκοσμία είναι η Marleen De Deyne, η ιδιοκτήτρια του μοναδικού καφέ που υπάρχει στο χωριό, που είδε τον τζίρο της να εκτοξεύεται στα ύψη. Η ίδια μιλώντας σε βελγική εφημερίδα είπε "Κάποτε καθημερινά επικρατούσε νεκρική σιγή και ήταν ερημιά. Τώρα κάθε μέρα χιλιάδες άνθρωποι σταματούν στο χωριό ανεξάρτητα ακόμα και από τις καιρικές συνθήκες".
Δείτε βίντεο που δείχνουν τον πανικό που επικρατεί στους δρόμους του μικρού χωριού, ενώ ειδικά στο δεύτερο βίντεο θα δείτε και τις ουρές χιλιομέτρων που σχηματίζουν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έξω από το χωριό .
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!