VIRAL

Αυτός ο αθλητής έγινε ο νέος σταρ των social media [εικόνες & βίντεο]

Μπορεί η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο να άφησε μάλλον χλιαρές εντυπώσεις, αλλά σίγουρα από την παρέλαση των αθλητών γεννήθηκε ένα νέο αστέρι στα social media.

O καλογυμνασμένος αθλητής του Ταε Κβο Ντο, Pita Nikolas Taufatofua, που ήταν σημαιοφόρος του πολυνησιακού κράτους Τόνγκα, εμφανίστηκε ημίγυμνος και φορώντας την παραδοσιακή στολή της χώρας του και έκανε τους χρήστες του Διαδικτύου να παραμιλούν. 
Ο νεαρός αθλητής είδε τους followers του στα social media να αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς, μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την προβολή της τελετής έναρξης, ενώ όπως αναφέρει το The Cut δέχεται αλλεπάλληλες προτάσεις για διαφημίσεις και συνεντεύξεις. Βεβαια ο ίδιος επιλέγει να ολοκληρώσει του αγώνες και ίσως μετά δει πως θα εξαργυρώσει την αναπάντεχη παγκόσμια φήμη που απέκτησε. Ο Pita γεννήθηκε στις 5 Νοεμβριου του 1983 στην Αυστραλία, τώρα σπουδάζει για να πάριε πτυχίο Master, στο παρελθόν είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αγώνες και χρειάστηκε να παραμείνει σε αναπηρικό αμαξίδιο για μήνες, ενώ κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα για να βρεθεί στους Αγώνες του Ρίο μέσω διαδικυτακής καμπάνιας crowfunding.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!