VIRAL

True story: Η τύχη του χαμογέλασε πλατιά αλλά αυτός την κλώτσησε

Όταν κερδίζεις 3 εκατομμύρια δολάρια, έχεις κάθε λόγο να πιστέψεις πως η ζωή σου θα βελτιωθεί. Εκτός και αν κάνεις τις πιο λάθος επιλογές.

Και αυτές ακριβώς τις λάθος επιλογές, έκανε ένας 45χρονος άνδρας από την Georgia των ΗΠΑ. Ο Ronnie Music Jr., εργάζονταν ως επιστάτης και υπεύθυνος συντήρησης κτιρίου και είχε μικροπεριπέτειες με το Νόμο (είχε στο παρελθόν συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή μικρής ποσότητας μεθαμφεταμίνης, χωρίς όμως να καταδικαστεί ποτέ), όταν ξαφνικά τον Φεβρουάριο του 2015 κέρδισε τρία εκατομμύρια δολάρια σε τυχερό παιχνίδι τύπου λόττο και τότε πόζαρε όλο καμάρι με τα κέρδη του. 
Όμως ο Ronnie αποφάσισε να "επενδύσει" μεγάλο μέρος των κερδών του σε ένα δίκτυο παράνομης διακίνησης μεθαμφεταμίνης και ναρκωτικών, που διοχέτευε παράνομες ουσίες σε ολόκληρη την πολιτεία της Georgia.
Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο NBC, ο Ronie ομολόγησε πως εμπλέκονταν σε δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών και σε σχετική έρευνα των αρχών, στην κατοχή του βρέθηκαν τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων καθώς και 600.000 δολάρια μετρητά. 
Το NBC θυμίζει πως πριν από μόλις ένα χρόνο αυτός και η γυναίκα του δήλωναν στα media με αφορμή την τύχη που τους χαμογέλασε, πως σκόπευαν να αποταμιεύσουν ένα μεγάλο μέρος των κερδών τους και πως ο ίδιος δεν πίστευε την τύχη του. Πάντως τώρα αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης μερικών δεκαετιών.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!