VIRAL

Μπαμπάς αρνείται να πάει στις κούνιες γιατί νομίζει πως βλέπει φάντασμα [βίντεο]

Είναι φυσιολογικό τα παιδιά να έχουν παράλογους φόβους. Τί συμβαίνει όμως αν ο μπαμπάς σου είναι ακόμα πιο παράλογος και φοβιτσιάρης;

Ο Scotty Denton είναι ένας Αμερικανός που αποφάσισε να πάει τα παιδιά του να παίξουν στις κούνιες σε πάρκο στο Rhode Island. Όταν όμως ο μπαμπάς είδε τη μία κούνια να κινείται σαν τρελή μόνη της, αποφάσισε να τραβήξει βίντεο ενώ αρνούνταν πεισματικά να κατέβει από το αυτοκίνητο και να πάει στις κούνιες, αφού ήταν σίγουρος πως υπήρχε κάποιο φάντασμα. Το βίντεο το ανέβασε στο Facebook και έγινε viral, αλλά σε αντίθεση με αυτό που περίμενε (δηλαδή και άλλοι να εντυπωσιαστούν από το μεταφυσικό φαινόμενο!) εισέπραξε άγριο... κράξιμο, αφού είναι φανερό πως φυσάει (κουνιούνται και οι διπλανές κούνιες, απλά έχουν μικρότερη επιφάνεια και άρα αντίσταση στους ανέμους σε σχέση με την μπλε κούνια) και πολλοί χρήστες του Διαδικτύου τον βάφτισαν τελικά τον "πιο φοβιτσιάρη μπαμπά". 
Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη (με την οποία και συμφωνούμε και θεωρούμε και πιο πιθανό σενάριο) πως κάποιοι θα κάνουν τα πάντα για ένα viral βίντεο, ακόμα και να τρομάξουν τα ίδια τους τα παιδιά.
Δείτε το επίμαχο βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!