VIRAL

True story: Κούκλος πιλότος σώζει γατάκι και γίνεται viral "ήρωας" [εικόνες]

Η αλήθεια είναι πως το γατάκι που σώθηκε είναι τόσο γλυκούλικο που από μόνο του θα μπορούσε να γίνει viral...

...Όταν όμως ο άνθρωπος που το έσωσε είναι ενας 32χρονος γοητευτικός πιλότος, που πετάει με στρατιωτικά ελικόπτερα, τότε η ιστορία προκαλεί... παροξυσμό στο Διαδίκτυο και ειδικά στις γυναίκες. 
Ο πιλότος λέγεται Nick Grimmer, είναι πιλότος στο Βρετανικό Ναυτικό και ενώ θα διέσχιζε με το αυτοκίνητό του μία απόσταση 300 μιλίων για να παρουσιαστεί σε στρατιωτική βάση, άκουσε ένα περίεργο γουργουρητό στο αμάξι. Μολονότι το έψαξε δεν βρήκε κάτι μέχρι που έφτασε στη βάση και εκεί ζήτησε τη συνδρομή των μηχανικών οι οποίοι τελικά εντόπισαν το μικρούλικο γατάκι να είναι εγκλωβισμένο πίσω από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.
Το γατάκι σώθηκε, απέκτησε το όνομα Tigger (αφού ο διασώστης του είναι μέλος των πιλότων Flying Tigers) και ανέβασε στα social media φωτογραφίες που τον δείχνουν να το κρατά αγκαλιά και να το βάζει να κοιμάται μέσα στο στρατιωτικό κράνος του.

Αυτό ήταν αρκετό για να γίνει η ιστορία viral  με γυναίκες από κάθε γωνιά της γης να σχολιάζουν μέσω social media πως για έναν τόσο γοητευτικό και ευαίσθητο πιλότο και αυτές θα κρεμιόντουσαν από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του ή πως θα ήθελαν αυτές να κουρνιάσουν στην αγκαλιά του!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!