VIRAL

Εν ώρα πτήσης έφυγε το καπάκι του κινητήρα αεροπλάνου [εικόνα]

Ένας  από τους 136 επιβάτες της πτήσης 403 της American Airlines που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Φίνιξ to βράδυ της Δευτέρας με προορισμό το Σαν Φρανσίσκο παρατήρησε έντρομος πως ξαφνικά, αμέσως μετά την απογείωση, έφυγε το κάλυμμα ενός κινητήρα του αεροσκάφους.

Ο επιβάτης ήταν ο Ken Papagno, που τράβηξε και μία φωτογραφία, την οποία ανέβασε στο Facebook και φυσικά ενημέρωσε τα μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους, που με τη σειρά τους αποφάσισαν να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο του Φίνιξ για λόγους ασφαλείας.
Το καπάκι εντοπίστηκε τελικά σε έκταση που ανήκει στην Sky Harbor και ανακοινώθηκε πως δεν προκάλεσε κανένα τραυματισμό, ούτε υλικές ζημιές. Εκπρόσωπος της American Airlines δήλωσε πως η υπόθεση διερευνάται για να εντοπιστεί τί προκάλεσε το ατύχημα, ωστόσο στα social media έχει φουντώσει η συζήτηση για ελλιπή μέτρα ασφαλείας από τις αεροπορικές εταιρείες αφού αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας επιβάτης καταγράφει με το κινητό του κάποια σοβαρή βλάβη ή αστοχία σε αεροπλάνο εν ώρα πτήσης.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!