VIRAL

Στο διάλειμμα από τη δουλειά του κέρδισε εκατομμύρια και μετά έκανε κάτι το απίστευτο

Εσείς πώς θα συμπεριφερόσασταν αν την ώρα που κάνατε το διάλειμμά σας από την εργασία σας ξαφνικά κερδίζατε 5,1 εκατομμύρια ευρώ; 

Πάντως ο Βρετανός Amadou Gillen, αμέσως μόλις έμαθε πως κέρδισε 4 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας, απλώς επέστρεψε στο πόστο του σε μία παμπ της αλυσίδας Wetherspoons, και τελείωσε κανονικά τη βάρδια του.
Ο υπερτυχερός άνδρας κέρδισε αυτό το απίστευτο ποσό στο αντίστοιχο "ξυστό' της Βρετανίας και τώρα η ιστορία του κάνει το γύρο του διαδικτύου όχι μόνο για την εξαιρετική του τύχη, αλλά για το πόσο ψύχραιμα αντιμετωπίζει το γεγονός πως έγινε ζάμπλουτος. 
Όπως αναφέρει η βρετανική Metro, o Amadou Gillen δηλώνει πως αρχικά νόμιζε πως είχε κερδίσει μόνο 4 λίρες και μετά όσο συνέχιζε να ξύνει μηδενικά άρχισε να ενθουσιάζεται. Αλλά και πάλι, αμέσως μετά, απλά έβαλε το τυχερό χαρτάκι στην τσέπη του και επέστρεψε στη δουλειά του και περίμενε να σχολάσει για να ενημερώσει τους δικούς του. Τώρα δηλώνει πως θέλει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο και μάλιστα θέλει να πάρει ένα μικρό αμάξι Peugeot. "Θα το πάρω, θα συνηθίσω την οδήγηση και μετά από μήνες ίσως πάρω και το αμάξι των ονείρων μου" λέει και προσθέτει πως με αυτά τα χρήματα θα βοηθήσει και τα δύο του παιδιά "Η κόρη μου σοκαρίστηκε μόλις της το είπα" αναφέρει.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!