VIRAL

True story: Παππούς πήρε άλλο παιδί από το σχολείο αντί για το εγγόνι του [βίντεο]

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά το λάθος ενός παππού από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ έγινε είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο 65χρονος Joseph Fuller, έπρεπε να πάει να πάρει με το αυτοκίνητό του τον εγγονό του από το δημοτικό σχολείο  Edisto στο Orangeburg. Όμως όταν έφτασε στο προαύλιο του σχολείου είδε πολλά παιδάκια να τρέχουν και να παίζουν, εντόπισε ένα μικρό αγόρι που νόμιζε πως είναι ο εγγονός του, το αγκάλιασε, το ρώτησε αν είναι έτοιμος να φύγουν, ο μικρός απάντησε "ναι" και τότε ο παππούς έβαλε την υπογραφή στη λίστα του σχολείου την οποία υπογράφουν όλοι οι γονείς και κηδεμόνες που παραλαμβάνουν τα παιδιά μετά το σχόλασμα και πήγε στο αυτοκίνητο. Εκεί ήταν και η σύζυγος του παππού που έδωσε στον πιτσιρικά κάτι να φάει, ενώ το παιδί κάθονταν στο πίσω κάθισμα. Μόνο όταν έφτασαν πια στο σπίτι κατάλαβαν πως είχαν πάρει άλλο παιδάκι και αυτό γιατί τότε πρόσεξαν πως στο μικρό αγόρι έλειπε ένα από τα μπροστινά του δόντια (κάτι που δεν ίσχυε στον εγγονό τους)!
Φυσικά έγινε και αστυνομική έρευνα της υπόθεσης από τις τοπικές αρχές που διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε κακή πρόθεση από τον παππού, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη και από την κόρη του και από το σχολείο και από τους γονείς του παιδιού που πήρε κατά λάθος και φυσικά από τον εγγονό του. 
Να σημειωθεί πως μετά το συμβάν οι κηδεμόνες και οι γονείς που παραλαμβάνουν παιδιά πρέπει πλέον να αναφέρουν τα ονόματά των παιδιών τους  και λεκτικά σε υπάλληλο του σχολείου και όχι μόνο να υπογράφουν την λίστα για να αποφευχθούν αντίστοιχα "λάθη" στο μέλλον. Δείτε ένα σχετικό ρεπορτάζ από αμερικανικά media.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!