VIRAL

True story: Πιτσιρικάς κατέστρεψε έργο αξίας 15.000 δολαρίων [εικόνες]

Viral έχουν γίνει στα κινεζικά social media οι εικόνες από την (ακριβή) ζημιά που έκανε, άθελά του, ένα μικρό αγοράκι στην διεθνή έκθεση LEGO Expo που διοργανώνεται στην πόλη Ningbo της Κίνας.

Το αγοράκι άθελά του κατέστεψε μέσα σε λιγότερο από μία ώρα από την στιγμή που άνοιξαν οι πόρτες της έκθεσης, ένα άγαλμα με τουβλάκια Lego, το οποίο είχε φιλοτεχνήσει ο καλλιτέχνης Zhao και απεικόνιζε τον Nick, την αλεπού - ήρωα του Zootopia.
Η αξία της κατασκευής ανέρχεται στα 15.000 δολάρια, αλλά ο Zhao δεν θέλησε να αποζημιωθεί, (οι γονείς του παιδιού ζήτησαν μία ειλικρινή συγγνώμη και προσφέρθηκαν να πληρώσουν για τη ζημιά που προκάλεσε ο γιος τους) δήλωσε μόνο απογοητευμένος που καταστράφηκε μέσα σε δευτερόλεπτα το έργο του για το οποίο είχε αφιερώσει πολλές ώρες εργασίας. Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo.
 

Ο Zhao καμαρώνει δίπλα στο έργο του λίγο πριν ανοίξει η έκθεση

Και αυτό είναι ό'τι έμεινε μετά την άφιξη  στην έκθεση του άτακτου πιτσιρικά

Φυσικά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην γκάφα ενός άλλου Κινέζου πιτσιρικά ο οποίος το 2015 γλίστρησε και άνοιξε με το χέρι του τρύπα σε πίνακα αξίας 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε έκθεση στη  Σανγκάη

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!