VIRAL

Δεν θα πιστεύετε ποιόν θέλουν να ενσαρκώσει τον νέο James Bond [εικόνες]

Ο Daniel Craig εικάζεται πως απέρριψε πρόταση ύψους 88 εκατομμυρίων ευρώ για να γυρίσει τη νέα ταινία 007, καθώς δεν θέλει να ερμηνεύσει ποτέ ξανά τον James Bond.

Και η αλήθεια είναι πως το περιμέναμε αφού πριν από ένα χρόνο ο Daniel Craig δήλωνε δημόσια πως προτιμά να κόψει τις φλέβες του από το να γυρίσει μία ακόμη ταινία 007.
Έκτοτε έχει ξεκινήσει η φημολογία για το ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης του στον θρυλικό ρόλο του διάσημου πράκτορα με τον Βρετανό Tom Hiddleston να εμφανίζεται ως η επικρατέστερη επιλογή.
 

Ωστόσο οι χρήστες των social media φαίνεται πως έχουν κάποιον άλλο στον μυαλό τους. Κάποιος έφτιαξε μία αφίσα και την ανέβασε στο hashtag #nextbond που έχει πάρει φωτιά αυτές τις μέρες και φαίνεται πως αν άφηναν τους χρήστες των social media να επιλέξουν το νέο James Bond θα επέλεγαν γυναίκα και συγκεκριμένα την Gillian Anderson τη διάσημη πρωταγωνίστρια των X Files

Αυτή η αφίσα έχει συγκεντρώσει χιλιάδες shares και likes και μέχρι και η ίδια η Gillian μπήκε στο twitter και την σχολίασε με χιούμορ και ευχαρίστησε τους φαν της

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!